Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

Astaran varastointitoiminnot ja 12 työntekijää liikkeen luovutuksella PostNordille

Autoalan tukkuliike Astara on valinnut PostNordin varastointikumppanikseen. Astaran varastointitoiminnot ja rengaspakettien kokoaminen ulkoistetaan liikkeen luovutuksella PostNordille ja tehdään jatkossa PostNordin tiloissa. 12 Astaran työntekijää siirtyy vanhoina työntekijöinä PostNordin palvelukseen.

"Osana Astaran globaalia mobility and growth -strategiaa Suomen Astarassa päätettiin ulkoistaa Kian ja Mitsubishin varastotoiminnot PostNordille. Meillä on aiempaa kokemusta PostNordin varastointi- ja kuljetuspalveluista, ja uskomme, että he ovat juuri oikea kumppani asiantuntemuksensa ja kokemuksensa ansiosta”, Astaran CFO José Luis Martín sanoo.

Astara on päättänyt keskittyä jatkossa sen ydintoimintoihin, sillä nykyisessä sinänsä tehokkaassa toimintamallissa ei nähdä varaa kasvulle. Koska kasvu on Astaralle keskeinen tavoite, heille on tärkeää varmistaa toimintojen skaalautuvuus. Tässä PostNord on luotettavana yhteistyökumppanina tärkeässä roolissa.

"Olemme ylpeitä siitä, että tähänastinen yhteistyömme on ollut sujuvaa ja lisäarvoa tuottavaa, ja että Astara on nyt valinnut juuri PostNordin yhteistyökumppanikseen. Olemme myös erittäin iloisia siitä, että saamme uusien kollegoiden myötä joukkoomme lisää kokemusta ja vahvaa varastointialan osaamista", PostNordin Head of TPL Jussi Broberg sanoo.

Liikkeen luovutus tapahtuu 1. joulukuuta 2022 ja toiminnot siirtyvät PostNordin tiloihin helmikuussa 2023.

Oletko kiinnostunut palveluistamme?

Pyydä tarjous

Customer service