Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

Britanniaan toimitettavien lavalähetysten lomakkeet ovat uudistuneet

Britanniaan toimitettaviin lavalähetyksiin liitettävä Importer Information -lomake on uudistunut ja lähetyksiin tulee liittää uusi Direct Representation -lomake.

Britanniaan suuntautuvan lavan mukana tulee lähettää kuljetusasiakirjan lisäksi kauppalasku. Alkuperäinen lasku tulee kiinnittää lähetykseen muovitaskussa. Lisäksi lavalähetykseen tarvitaan uudistettu Importer Information -lomake ja uusi Direct Representation -lomake. Täytetyt lomakkeet sekä kopio kauppalaskusta tulee lähettää sähköpostitse tullausosastollemme osoitteeseen tullaus.fi@postnord.com. Katso tästä toimintaohje lavalähetyksen tekoon ja uudistetun Importer Information -lomakkeen täyttöön.

Tutustuthan huolellisesti EU:n ulkopuolisia maita koskeviin tullauskäytäntöihin verkkosivuillamme ennen Britanniaan lähettämistä. Oikeiden lomakkeiden huolellinen täyttäminen on tärkeää, jotta lähetys saadaan toimitettua perille sujuvasti. Mikäli lomakkeet ovat puutteelliset, lähetys joudutaan palauttamaan takaisin kotimaahan.

Pakettipalveluiden lähettäminen Britanniaan ei ole valitettavasti edelleenkään mahdollista. Jatkamme pakettitoimitusten uudelleenaloittamisen mahdollisuuden selvittämistä.

Lisätietoa brexitin aiheuttamista muutoksista löydät brexit-tietosivuiltamme sekä Tullin sivuilta.

Oletko kiinnostunut palveluistamme?

Pyydä tarjous

Customer service