Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

Ekaterina Spiridonova nimitetty kehittämään PostNord Oy:n logistiikkatuotannon prosesseja ja laatua

PostNord on nimittänyt Ekaterina Spiridonovan Head of Operational Excellence & Quality tehtävään 2.8.2021 alkaen.

Spiridonova keskittyy tehtävässään logistiikan liiketoiminnan tuotantoprosessien ja laadun kehittämiseen. Hänen vastuullaan on muutoksen johtaminen ja dataan pohjautuva päätöksenteko logistiikan tuotannossa sekä jatkuvan kehittämisen kulttuurin luominen. PostNordin tavoitteena on tarjota asiakkailleen Suomen sujuvimmat toimitukset, ja Spiridonovan rooli on erittäin tärkeä tämän tavoitteen saavuttamisessa.

Spiridonovalla on vahva työkokemus logistiikan ja toimitusketjujen parissa. Hän on työskennellyt aiemmin pääanalyytikkona Business Excellence Solutionsilla, projektipäällikkönä PostNordilla ja Business Process Managerina Nesteellä. Koulutukseltaan hän on toimitusketjujen hallintaan suuntautunut liiketalouden tradenomi Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta, minkä lisäksi hänellä on alan Micro Masters -tutkinto Massachusetts Institute of Technologysta ja hän on Lean Six Sigma Master Black Belt. Spiridonova on myös American Society for Quality -yhdistyksen senior-jäsen ja yksi Lean-e-julkaisun toimittajista.

”PostNordin jo tekemien sekä edessä olevien investointien myötä meillä on todella hieno mahdollisuus vahvistaa prosessejamme ja toimittaa paketit perille asiakaslähtöisesti. Haluamme olla asiakkaidemme ykkösvalinta logistiikkakumppaniksi, ja onnistumme siinä hyödyntämällä tehokkaasti laadukasta dataa ja tekemällä dynaamista yhteistyötä tavoitteen saavuttamiseksi”, Spiridonova sanoo.

Customer service