Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

K-rauta ja PostNord perustavat keskusvaraston Ruotsiin

Tiedote 29.4.2015

Keskoon kuuluvan Rautakeskon kansainvälinen rautakauppaketju K-rauta ja PostNord ovat solmineet yhteistyösopimuksen uuden ruotsalais-norjalaisen keskusvaraston perustamiseksi Norrköpingiin. Rautakauppaketjut K-rauta sekä norjalainen, myös Keskon omistuksessa oleva Byggmakker yhdessä PostNordin kanssa satsaavat uuteen keskusvarastoon tehostaakseen logistiikkaansa.

Yhteistyön taustalla on ennen kaikkea halu tehostaa tavaravirtoja, lyhentää toimitusaikoja sekä alentaa kustannuksia. Keskusvarasto aloittaa operatiivisen toimintansa 1. lokakuuta 2015.

- Päädyimme tähän hankkeeseen voidaksemme tukea sekä Ruotsin että Norjan tuotevalikoimaamme parhaalla ja tehokkaammalla mahdollisella tavalla. Näemme tämän pitkän aikavälin investointina, joka tulee lisäämään markkinaosuuttamme niin myymälä- kuin verkkokauppamyyntimme kautta, sanoo Ruotsin K-raudan logistiikkajohtaja Unni Olldén.

- Olemme hyvin iloisia saamastamme luottamuksesta sekä siitä, että pääsemme yhdessä kehittämään K-raudan logistiikkaa Ruotsissa ja Norjassa. Yhteistyö K-raudan kanssa on tärkeä askel pyrkimyksissämme vahvistaa asemaamme rakentamisen segmentissä. Operaation myötä syntyy myös useita uusia työpaikkoja, sanoo PostNordin varastotoiminnoista Ruotsissa vastaava Gunter Bergenrot.

Customer service