Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

Nicolas Romi nimitetty PostNord Oy:n Chief Information Officeriksi

PostNord Oy on nimittänyt Nicolas Romin 1.2.2022 alkaen Chief Information Officeriksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Nicolas vastaa PostNord Oy:n IT- ja palvelukehitystoiminnoista osana Suomen johtoryhmää sekä PostNord-konsernin IT-johtoryhmää.

Nicolaksella on reilun 15 vuoden monipuolinen kokemus digitaalisesta kaupankäynnistä ja markkinoinnista. Hän on toiminut sekä verkkokauppapäällikön roolissa että erilaisissa kehitys- ja projektinjohtotehtävissä. Nicolas siirtyy PostNordille Tietoevryltä, jossa hän on toiminut reilun viiden vuoden ajan johtavana konsulttina asiakaskokemuslähtöisessä yksikössä, viimeisimpänä liiketoiminnan kasvattamiseen ja kehittämiseen keskittyvän liiketoimintayksikön vetäjänä.

- Toivotan Nicolaksen ilolla tervetulleeksi PostNordille ja johtoryhmäämme! Digitaalisten palveluiden sekä asiakas- ja kuluttajakokemuksen kehittäminen ovat keskeisiä asioita verkkokaupassa ja strategiassamme. Näihin liittyvä vahva kokemus ja osaaminen on arvokas lisä tiimiimme, PostNord Oy:n toimitusjohtaja Johanna Starck sanoo.

- Logistiikka on minulle uusi toimiala, ja olen innoissani tästä mahdollisuudesta oppia uutta. Uskon vahvasti, että pystyn kokemuksellani asiakaslähtöisestä IT-kehityksestä auttamaan osaltani PostNordia menestymään. PostNordilla on kiehtova ja pitkä historia sekä erittäin mielenkiintoinen tilanne markkinoilla. Samalla PostNordilla on selkeä arvopohja ja strategia, jotka koen henkilökohtaisesti erityisen houkuttelevaksi. Olen ehtinyt jo tavata monia postnordilaisia, ja olen erityisen innoissani osaamisesta, jota talossa on, sekä hyvin sisäistetystä purposesta. Lisäksi olen erityisen otettu tavasta, jolla minut on otettu työyhteisössä vastaan, Nicolas sanoo. 

Customer service