Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge
Vastuullisuus

PostNordille kultaa EcoVadiksen vastuullisuusarvioinnissa

PostNord on sijoittunut kultatasolle EcoVadiksen toimialariippumattomassa vastuullisuusarvioinnissa. 71 pisteen potilla olemme maailman vastuullisimman kolmen prosentin joukossa. Tärkein vastuullisuustavoitteemme on tarjota täysin fossiilittomat kuljetuspalvelut vuoteen 2030 mennessä.

– PostNordille vastuullisuus on yksi tärkeimmistä arvoista, ja on hienoa saada tunnustusta sen eteen tekemästämme työstä. Samalla on hyvä muistaa, että vielä on myös paljon tehtävää, PostNordin toimitusjohtaja Johanna Starck toteaa.

Vuoden 2021 aikana olemme muun muassa asettaneet ensimmäisen välitavoitteen matkallamme kohti täyttä fossiilittomuutta. Sen mukaan aiomme kuljettaa kaikki suurimpien kaupunkien eli pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Turun paketit fossiilittomasti vuoteen 2025 mennessä. Ennen kuin saavutamme lopullisen tavoitteemme, kompensoimme kaikki kuljetuksistamme aiheutuvat ilmastopäästöt sataprosenttisesti.EcoVadis

Ilmaston ohella työskentelemme määrätietoisesti monimuotoisen työyhteisön ja eettisen toimitusketjun eteen. Voit lukea lisää vastuullisuudestamme täältä.

Yritysten vastuullisuutta arvioiva EcoVadis on arvioinut yli 75 000 yritystä maailmanlaajuisesti vuodesta 2007 lähtien. EcoVadiksen arviointikriteereinä ovat ympäristövastuu, työ- ja ihmisoikeuksien toteutuminen, toiminnan eettisyys ja vastuulliset hankinnat.

Oletko kiinnostunut palveluistamme?

Pyydä tarjous

Customer service