Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

PostNordin ja Koripalloliiton yhteistyö jatkuu

Vuodesta 2016 Susijengin pääyhteistyökumppanina toiminut PostNord ja Koripalloliitto ovat solmineet kolmivuotisen jatkosopimuksen. Matkan varrella yhteistyötä on syvennetty myös naisten maajoukkueeseen sekä liki 200 000 euroa vähävaraisia avustaneeseen We deliver -rahastoon. Vuonna 2023 käynnistyy jo kahdeksas vuosi maajoukkueiden kumppanina.

Yhteistyö jatkuu sekä Susijengin että Susiladiesin kanssa, ja myös We deliver -rahasto jatkaa toimintaansa. PostNordin ja Koripalloliiton yhdessä perustama We deliver -rahasto on saanut paljon näkyvyyttä ja lahjoituksia on kerätty ilahduttavan paljon. Neljän toimintavuoden aikana rahaston kautta on autettu perheitä pysymään rakkaan harrastuksensa parissa liki 200 000 eurolla

- Yhteistyötä Koripalloliiton kanssa on luontevaa jatkaa, koska arvomaailmamme kohtaavat niin hyvin. Yhteistyömme on ollut jo seitsemän vuoden ajan hedelmällistä, ja arvostamme sitä, että se on löytänyt vuosien varrella myös uusia muotoja. Susijengin menestys on tuonut hienoa näkyvyyttä PostNordille ja heidän menestyksessään on kunnia-asia olla mukana, mutta koska yrityksillä on tärkeä rooli yhteiskunnallisina toimijoina, olemme halunneet liittää yhteistyöhön myös naisten maajoukkueen sekä lajia harrastavien lasten tukemisen. Koripalloyhteistyön kautta olemme päässeet yrityksenä vaikuttamaan yhteiskunnallisesti tärkeisiin asioihin, kuten yhdenvertaisuuteen ja vähävaraisuuden vaikutuksiin lasten harrastusmahdollisuuksiin sekä syrjäytymisen ehkäisemiseen. Meille on kunnia-asia saada jatkaa yhteistä matkaamme, PostNordin toimitusjohtaja Johanna Starck sanoo.

- On hienoa, että pitkä ja toimiva yhteistyömme jatkuu tulevaisuudessakin. Yhteistyö koskee koko suomalaista koripalloa aina maajoukkueista vähävaraisiin lapsiin rahaston muodossa, Koripalloliiton myyntijohtaja Timo Vertio kiittelee.

Koripalloliiton ja PostNordin yhteistyö palkittiin Sponsorointi & Tapahtumat Awardseissa Vuoden Sponsorina talvella 2021. Lisäksi Planet Company -vastuullisuusyhteisö valitsi We deliver -rahaston yhdeksi yhteiskunnallisesti vaikuttavaksi hyväksi teoksi viime talvena. 

Customer service