Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

PostNordin tavoitteena täysin fossiilittomat kuljetuspalvelut - Kaikki paketit toimitetaan hiilineutraalisti jo nyt

PostNord kantaa vastuunsa ilmastosta, ja kunnianhimoisena tavoitteena on tarjota palvelut täysin fossiilittomasti vuoteen 2030 mennessä. Uudistamme ajokalustoamme asteittain ilmastoystävällisemmäksi ja siirrymme asteittain ilmastoystävällisempiin käyttövoimiin. Kuljetuspalvelumme ovat täysin hiilineutraaleja jo nyt.

Täysin fossiilittomat kuljetuspalvelut tarkoittavat sitä, että jokainen paketti ja lava toimitetaan perille tuottamatta lainkaan CO2-päästöjä. Oli sitten kyse omasta kalustosta tai kuljetuskumppanista, sama periaate koskee kaikkia PostNordin kuljetuksia. Tätä tavoitetta kohti mennään johdonmukaisella työskentelyllä sekä asteittaisella kaluston ja käyttövoimien päivittämisellä kulloinkin käytettävissä olevaa teknologiaa hyödyntäen.

Samalla kun teemme työtä täysin fossiilittomien kuljetusten eteen, tarjoamme asiakkaillemme kuljetuspalvelut hiilineutraalisti kompensoimalla kuljetuksista aiheutuvat ilmastopäästöt. Päästöjen kompensointi tarkoittaa päästöjen vähentämisen tai hiilen sidonnan rahoittamista oman toiminnan ulkopuolella, omasta toiminnasta syntyneitä päästöjä vastaavalla määrällä. Kompensointihankkeet esimerkiksi lisäävät uusiutuvan energian tuotantoa kehittyvissä maissa. Lue lisää PostNord Oy:n kompensaatiokohteesta.

- Ilmastotyö tarkoittaa meille konkreettisia tekoja päästövähennysten ja lopulta täyden päästöttömyyden eteen. Sähköajoneuvot sekä biodieselin ja biokaasun hyödyntäminen ovat tällä hetkellä toimivimmat ratkaisut, mutta teknologian kehityksen myötä myös uusia keinoja tullaan näkemään. Jotta voimme tuottaa kuljetuspalvelumme mahdollisimman ilmastoystävällisesti jo nyt, kompensoimme niistä aiheutuvat hiilidioksidipäästöt. Hiilineutraalit kuljetukset mahdollistava ilmastokompensointi ei ole lopullinen ratkaisu pitkällä tähtäimellä, vaan kehitämme samalla kuljetuksiamme konkreettisesti fossiilittomiksi, PostNord Oy:n toimitusjohtaja Johanna Starck sanoo

Lue lisää ilmastotavoitteistamme

Lue lisää PostNord Oy:n kompensaatiokohteesta 

 

Oletko kiinnostunut palveluistamme?

Pyydä tarjous

Customer service