Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

PostNord on valittu vuoden 2021 sponsoriksi yhteistyöstä Suomen Koripalloliiton kanssa

Vuodesta 2016 Susijengin pääyhteistyökumppanina toiminut PostNord on ollut näkyvästi mukana suomalaisessa koripallossa. Yhteistyön myötä on syntynyt myös vähävaraisia perheitä auttava We deliver -rahasto.

PostNord valittiin Sponsorointi & Tapahtumat Awardsissa vuoden 2021 sponsoriksi yhteistyöstä Koripalloliiton kanssa. Raati korosti valinnassaan kokonaisvaltaisesti huolellista toteutusta ja tärkeän asian puolesta tehtyä, pitkää ja sitoutunutta yhteistyötä.

– Olemme erittäin otettuja tästä kunnianosoituksesta. Yhteistyön alusta saakka molemmille osapuolille on ollut tärkeää, että kumppanuus ei jää pelkästään laita- tai pelipaitamainosten tasolle ja että sekä naisten että miesten maajoukkueet ovat sponsoroinnin kohteena. We deliver -rahasto on yksi hyvä esimerkki siitä, kuinka kumppanuudella voi oikeasti saada jotain yhteiskunnallisesti merkittävää aikaan, yhteistyöstä PostNordilla vastaava Kati Packalén sanoo.

PostNord on sekä Susijengin että Susiladiesin pääyhteistyökumppani ja toimii tärkeässä roolissa We deliver -rahastossa, jonka avulla autetaan vähävaraisia perheitä pysymään kiinni koripalloharrastuksessa.

PostNord ja Koripalloliitto perustivat We deliver -rahaston jouluna 2018, ja sen tarkoituksena on auttaa vähävaraisia perheitä pysymään kiinni rakkaassa koripalloharrastuksessa. Joulukuussa 2020 Planet Company nimesi We deliver -rahaston yhteiskunnallisesti vaikuttavaksi hyväksi teoksi. Parhaillaan käynnissä olevan kuudennen hakukierroksen jälkeen rahasto on vastaanottanut yli 1 000 hakemusta ja rahaa on jaettu liki 100 000 euroa. We deliver -rahaston toiminta on herättänyt kiinnostusta yli yhteistyörajojen ja se on saanut merkittäviä lahjoituksia yksityishenkilöiltä sekä yrityksiltä.

Video

Miten voimme auttaa logistiikassa?

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

Customer service