Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

Tuomo Tunturi siirtyi PostNordille rakentamaan Suomen parasta noutopistekokonaisuutta

Tuomo Tunturi.jpg

PostNord on nimittänyt Tuomo Tunturin Head of Ecommerce Network -tehtävään 9.1.2023 alkaen. Tunturi siirtyi PostNordille Matkahuollolta.

Tunturi keskittyy PostNordilla viimeisen kilometrin haasteiden ratkaisemiseen ja vastaa verkkokaupan noutoverkoston asiakaslähtöisestä kehittämisestä. Tunturi on koulutukseltaan Master of Business Administration (MBA), ja hänellä on yli 15 vuoden kokemus logistiikka-alalta. Viimeisimpänä hän on kehittänyt noutoverkostoa Matkahuollolla.

Kuluttajien odotukset muuttuvat koko ajan digitalisaation edetessä, ja PostNordille on tärkeää pystyä vastaamaan näihin muutoksiin sekä olemassa olevia palveluita kehittämällä että täysin uusilla innovaatioilla. PostNordin noutopisteverkosto muodostuu fyysisistä palvelupisteistä, yhteiskäyttöisistä automaateista ja markkinoilla uniikeista ulkoautomaateista. Tavoitteena on tarjota Suomen sujuvimmat toimitukset verkkokauppaostoksille.

- PostNord on erittäin mielenkiintoisessa tilanteessa vauhdilla kehittyvässä markkinassa. PostNordin markkina-asema ja brändi ovat vahvistuneet viime vuosien aikana merkittävästi, ja yhdessä meillä on loistavat mahdollisuudet jatkaa markkinaosuuden kasvattamista. Omalta osaltani tulen vastaamaan noutopisteverkoston kehittämisestä sekä sen asiakaslähtöisyyden ja ajantasaisuuden varmistamisesta, Tunturi sanoo.

Customer service