Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi.

Valmistaudu Black Fridayn ostopiikkiin

Syksyn kiivain ostopäivä Black Friday koittaa jälleen 29.11. ja käynnistää loppuvuoden shoppailusesongin verkkokaupoissa. Näillä vinkeillä saat hyödyt irti vuoden kiireisimmistä viikoista.

  1. Ennakoi. Aloita ruuhkaan valmistautuminen hyvissä ajoin.
  2. Suunnittele kampanja tarkoin. Kasvavista volyymeistä selviytyminen edellyttää huolellista suunnittelua. Käy tuotetarjonta läpi ennen kampanjaa. Valitse tuotteita, jotka joko täydentävät yrityksesi suunnittelemaa joulutarjontaa tai laajentavat valikoimaanne.
  3. Suunnittele logistiikkaratkaisu. Ilmoita yrityksesi logistiikkakumppaneille, että volyyminne voivat kasvaa voimakkaasti lyhyessä ajassa. Esimerkiksi paketteja voi olla tarve noutaa useammin kuin tavallisesti.
  4. Varaudu yllättäviin tilanteisiin. Huolehdi, että verkkokauppasi toimii myös odottamattomissa tilanteissa. Miten ratkaiset ongelman, jos vaikkapa lumimyrsky sekoittaa liikenteen? Onko asiakaspalvelussa riittävästi henkilöstöä ja tiedotetaanko asiasta selkeästi sivuillanne, jotta huolestuneet asiakkaat ja tavarantoimittajat rauhoittuvat?
  5. Varaudu palautuksiin. Black Fridaysta jouluun saakka jatkuva sesonki on myös tuotepalautusten korkeasesonkia. Onhan logistiikka niiden osalta kunnossa ja palautusehdot selvästi esillä verkkosivustolla?