Mene suoraan päävalikkoon Siirry päävalikkoon Kielivalikkoon

Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestää PostNord Oy, PL 179, 01530 Vantaa, Y-tunnus 1056251-7. Jatkossa järjestäjä.

2. Kilpailuaika on 28.10.–24.11.2019. Kilpailuun osallistutaan lomakkella sivulla postnord.fi/kilpailu.

3. Arvonta suoritetaan 25.11.2019 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli Järjestäjä ei tavoita voittajaa tai voittaja ei toimita yhteystietojaan kahden viikon sisällä järjestäjän yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja

4. Palkinto on 5 kappaletta sadan euron lahjakortteja voittajan valinnan mukaiseen joko Bauhausin, Dermosilin, Makian tai Ozbabyn verkkokauppaan. Kaikki mahdolliset verot palkinnoista maksaa järjestäjä.

5. Osallistumalla arvontaan osallistujat myöntävät järjestäjälle, ilman erillistä suostumusta tai korvausta, oikeuden julkaista voittajan nimi PostNordin verkkosivuilla.

6. PostNord-konsernin henkilöstöllä ja heidän perheenjäsenillään ei ole oikeutta osallistua arvontaan. Osallistumisoikeutta ei ole myöskään niiden yhtiöiden tai organisaatioiden työntekijöillä, jotka ovat olleet osallisia tämän arvonnan järjestämiseen.

7. Arvontaan osallistuvat PostNordin kampanjasivulla yhteystietonsa lähettäneet henkilöt. Osallistujan antamia nimi- ja yhteystietoja käytetään
ainoastaan arvonnan voittajan valintaan, siitä tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen. Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Yhteystietoja säilytetään kaksi kuukautta arvonnan suorittamisen jälkeen, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

8. Arvonnan järjestäjä ei ota vastuuta kilpailun toteutukseen internetissä liittyvistä mahdollisista teknisistä virheistä tai viiveistä.
Väärinkäytöstapauksissa järjestäjällä on oikeus sulkea väärinkäytöstä epäilty arvonnasta ja mitätöidä hänen väärinkäytöstensä avulla saamansa
palkinto.

Kundservice