Mene suoraan päävalikkoon Siirry päävalikkoon Kielivalikkoon
Ulkomaan kirjepalvelu yrityksille

PostNord Express Letter

EU:n sisällä lähetettävät kirjeet saapuvat perille 2–4 päivän kuluessa. Toimitusaika muihin maihin vaihtelee.

Ota yhteyttä
PostNord Express Letter -palvelun edut
  • Luotetettava – jokainen lähetys on seurattavissa ja voit seurata kirjettä koko sen matkan ajan.
  • Nopea – EU:n sisällä lähetettävät kirjeet saapuvat perille 2–4 päivän kuluessa.
  • Joustava – lähetys voi painaa enintään kaksi kiloa, joten voit lähettää niin pieniä ja ohuita kuin suurempiakin kirjeitä.

PostNord Express Letter on ihanteellinen palvelu, kun haluat lähettää seurattavissa olevia kirjeitä ja kevyempiä lähetyksiä nopeasti eri puolille maailmaa. Kirjelähetys saa painaa enintään kaksi kiloa.

Miten lähettäminen tapahtuu?

Sopimusasiakkaanamme voit lähettää kirjelähetyksiä kaikkialle maailmaan. Valmistele lähetys Pacsoft Online -kuljetustenhallintatyökalumme avulla ja tilaa samalla erillinen siirtokuljetus postiterminaaliimme Vantaalle. Voimme myös sopia säännöllisistä noutoajoista.

Milloin kirje saapuu perille?

Toimitusaika voi vaihdella maittain. EU:n sisällä kirje saapuu vastaanottajalle 2–4 päivän, Pohjois-Amerikassa 8 päivän ja muualla maailmassa 12 päivän kuluessa. Katso maakohtaiset tiedot täältä.

Mitä lähetys maksaa?

Hinta lasketaan kirjeiden määrän ja painon perusteella. Kappalehinnan lisäksi veloitetaan kilohinta, joka lasketaan lähetyksen kokonaispainon perusteella. Ota yhteyttä myyntiimme ja tiedustele, mitä lähetyksesi tulee tarkalleen maksamaan.

 

Express-kirjeen koko ja paino

Kirje

Pituus: Vähintään 14 cm ja enintään 38,1 cm

Leveys: Vähintään 9 cm ja enintään 30,5 cm

Paksuus: Enintään 2 cm

Paino: Enintään 0,5 kg

Kookas kirje

Pituus:  Enintään 60 cm

Pituus + leveys + paksuus: Enintään 90 cm

Paino: Enintään 2 kg

Voinko lähettää mitä tahansa?

Periaatteessa voit lähettää mitä tahansa seuraavin rajoituksin:

Lentokuljetukset

Vuonna 2010 voimaan astuneen EU-direktiivin mukaan lentokoneella kuljetettavat lähetykset on röntgenkuvattava, jotta ne täyttävät lentoturvallisuutta koskevat säännöt. Jos röntgen ei näytä sisältöä, lähetys toimitetaan muulla kuljetustavalla, kuten junalla tai autolla. Mikäli tämä ei ole mahdollista, lähetys palautetaan lähettäjälle.

Lähetykset EU:n ulkopuolisiin maihin

EU:n ulkopuolisiin maihin toimitettaviin lähetyksiin on liitettävä erillinen tulliasiakirja. Lue lisää EU:n ulkopuolisista tullikäytännöistä.

Tullitietoa

EU:n ulkopuolelle kuljetettavat tavaralähetykset edellyttävät kuljetusasiakirjojen lisäksi proforma- tai kauppalaskua. Alkuperäiset laskut on kirjoitettava englanniksi ja laadittava vähintään kolmena kappaleena sekä allekirjoitettava käsin. Lue lisää tulliasiakirjoistaKs. kohta Ohjeet kansainvälisten postipalveluiden vientitulliasiakirjoihin.

Tutustu myös muihin palveluihimme

PostNord Letter

Lähetä kirjeitä vastaanottajille kaikkialle maailmaan PostNord Letter -palvelun kautta.

PostNord Global Parcel

Kansainvälisen pakettipalvelumme avulla voit lähettää vientipaketteja vastaanottajan kotiovelle helposti ja nopeasti kaikkialle maailmaan.

Kundservice