Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi.

Lähiboksikisan säännöt

 1. Järjestäjä

PostNord Oy (y-tunnus 1056251-7), (Jäljempänä “Järjestäjä”)

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun osallistuu automaattisesti kilpailun voimassaoloaikana PostNordin Lähiboksiin toimitetun paketin tilaaja. Jokainen Lähiboksiin kilpailun aikana toimitettu paketti voi voittaa. Kilpailuun eivät voi osallistua PostNord Oy:n tai sen konserniyhtiön työntekijät kuin kukaan, joka on ammattinsa puolesta yhteyksissä tähän kilpailuun.

 1. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 23.6.2022 – 31.8.2022.

 1. Kuinka osallistua kilpailuun, voittajien valinta sekä arvonta

Kilpailuun osallistutaan tilaamalla verkkokauppaostos PostNordin toimittamana PostNordin Lähiboksiin. Palkinnot arvotaan kuukausittain ja voitosta ilmoitetaan tilattuun pakettiin kiinnitetyllä tarralla. Voittoviestin saatuaan voittajan tulee olla yhteydessä Järjestäjään voiton lunastamiseksi.

 1. Palkinnot ja ehdot 

Palkinnot: Neljä iPhone 12 (5G) 64GB White -älypuhelinta

  • Voittajat arvotaan seuraavasti: Kilpailuaikana arvotaan sattumanvaraisesti
   neljä pakettia, joihin voittotarra kiinnitetään. Kaikissa muissa paketeissa on tarra, jossa kerrotaan, ettei kyseinen paketti voittanut.
  • Voittajan tulee olla yhteydessä PostNordiin voiton lunastamiseksi ja ottaa kuva sekä voittotarrasta sekä paketin osoitekortista todistaakseen
   oikeutuksensa palkintoon. Voittajan kanssa sovitaan palkinnon toimittamisesta henkilökohtaisesti.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kilpailuun Osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättävää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Jos voittajaa ei saada kiinni kahden viikon kuluessa voitosta ilmoittamisesta, arvonta voidaan suorittaa uudelleen.

 1. Järjestäjän vastuu
  Kilpailun Järjestäjien vastuu kilpailun Osallistujia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkintojen määrää tai arvoa.
 1. Erityisehdot
  Kaikenlainen kilpailuosallistumisten manipulointi voi johtaa kilpailusta sulkemiseen. Palkintoja ei voida siirtää toiselle henkilölle, myydä tai huutokaupata. Ellei kilpailun Järjestäjän kanssa ole kirjallisesti muuta sovittu, voidaan palkinto antaa ainoastaan suoraan voittajalle itselleen. Palkintoa ei voi vaihtaa, palauttaa tai muuttaa.
 1. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron. Lisäksi voittajien on PostNordin pyynnöstä̈ ilmoitettava henkilötunnuksensa PostNordille, jotta PostNord voi huolehtia velvollisuuksistaan veroviranomaisia kohtaan.

 1. Lisätietoa kilpailusta

Kilpailun säännöt ovat nähtävissä osoitteessa postnord.fi/lahiboksikisa/lahiboksikisan-saannot.

 • Järjestäjän yhteystieto on lahiboksikisa@postnord.com.

Pyrimme vastaamaan tiedusteluihin 48 tunnin kuluessa. Osoitteesta saa tarvittaessa lisätietoa kilpailusta, osallistumisen perumisesta tai tietojen poistamisesta.  

 

Kundservice