Jakelu on merkittävä osa varaosatuotetta

Moottorikelkka

"PostNord on erittäin hyvä, jos ei parhain jakelukumppanimme. Sanoisin, että Ruotsin jakelumme on pomminvarmaa".

”Olemme sen vuosien varrella koetelleet ja todenneet PostNordin parhaaksi”, arvioi jakelukeskuksen päällikkö Tommi Ristimella BRP Finland Oy:stä.

PostNord hoitaa rovaniemeläisen moottorikelkkavalmistajan varaosajakelun sen suurimmalla markkina-alueella Ruotsissa. Rivimäärillä laskettuna BRP:n kaikista varaosatoimituksista 33 prosenttia menee paketti- ja lavajakeluna Ruotsiin.

BRP:llä jakelu nähdään merkittävänä osana itse varaosatuotetta.

BRP:llä jakelu nähdään merkittävänä osana itse varaosatuotetta. Asiakkaan palvelukokemukseen vaikuttaa olennaisesti varaosan saapuminen ajallaan ja vaurioitta. Asiakas saa lähetyksen 48 tunnin sisällä siitä, kun se on lähtenyt BRP:ltä. Onnistumista seurataan viikoittain. Ristimellan mukaan toimitusvarmuus on ensiluokkaista, reklamaatioita ei käytännössä katsoen ole ja hävikki on olematonta.

– Olemme myös tyytyväisiä kumppanimme kykyyn ja haluun taipua erikoisratkaisuihin. PostNord on järjestänyt meille trailerin pihaan, jotta meiltä lähetyspäässä säästyy aikaa. Toisinaan taas tarvitsemme toisenkin auton nopealla aikataululla, ja sekin on aina järjestynyt, kuvaa Ristimella.

– Olemme myös juuri aloittaneet Etelä-Ruotsin kauppiaiden toivomuksesta Express-lentolähetykset Ruotsiin. Se on palvelu, joka antaa asiakkaalle mahdollisuuden itse valita todella nopean toimitustavan, jos katsoo sen tarpeelliseksi.

Varaosia lähtee tehtaalta joka arkipäivä vuoden ympäri muutamaa harvaa päivää lukuun ottamatta.  Vaikka lumiset talvikuukaudet joulusta pääsiäiseen ovat varaosajakelussa sesonkiaikaa, piikkiä tasoittavat BRP:n valikoimaan kuuluvat roadster-pyörät ja nelivetomönkijät. Niiden myötä varaosajakelu on laajentunut Ruotsissakin koskemaan koko maata. 

– Uudempien tuoteryhmiemme varaosajakelua on aina eteläisintä Skånea myöten, mutta kelkkojen osia jaellaan myös laajalle alueelle, sillä Ruotsin tunturialue ulottuu Köli-vuoristoa ja Norjan rajaa myötäillen huomattavasti etelämmäksi kuin Suomen vastaava. Viemme varaosia myös muihin Pohjoismaihin, Keski-Eurooppaan, Venäjälle ja Kanadaan, mutta muihin maihin verrattuna Ruotsin jakelumme on jo vuosia toiminut takuuvarmasti, vertailee Ristimella.

BRP Finland

Kysy lisätietoja tai tarjous

PostNordilla on ratkaisut kaikkiin logistiikkatarpeisiisi.

Ota yhteyttä

Asiakkaan käyttämät palvelut