Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

Käteviä palveluja uusille yrityksille

Oletko juuri perustanut yrityksen? Uudella yrittäjällä on paljon selvitettävää. PostNord tarjoaa monia käteviä palveluja, jotka helpottavat sekä sinun että asiakkaidesi arkea.

Apua tuotteiden lähetykseen

Miten haluat lähettää tuotteesi? Tämä määräytyy tietenkin omien tarpeidesi ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Toimitetaanko tuotteet noutopisteeseen vai kotiovelel? Onko tuotteen palautuksen oltava helppoa vai onko etusijalla toimituksen nopeus? Meillä on monenlaisia palveluja ja vaihtoehtoja kuljetustarpeisiisi.

Käteviä työkaluja

Kätevät verkkotyökalumme säästävät sinulta paljon aikaa ja kustannuksia. Voit muodostaa lähetysasiakirjat ja varata noudon helposti suoraan verkkopalvelussa. Saat myös selkeän yleiskatsauksen laskuistasi ja hallitset kulujasi. Näet nopeasti kaikkien lähetysten sijainnin ja voit vastata viipymättä paketin sijaintia koskeviin asiakaskysymyksiin. PostNord-sovelluksen avulla voit tarkastella, miten helppoa asiakkaiden on seurata lähetyksiä, löytää noutopiste ja arvioida toimituksia.

Paketit

Pakettipalvelumme tarjoavat yrityksille monia eri mahdollisuuksia lähetysten hoitamiseen.

Verkkokauppa

Toimitukset muodostavat yhä tärkeämmän osan kuluttajien ostokokemuksesta verkkokaupassa. Toimitustapa onkin vähintään yhtä tärkeä kuin toimituksen sisältö. Me tiedämme, miten voit kohdata nykypäivän verkko-ostajat heidän omilla ehdoillaan.

Haluatko lisätietoja siitä, miten voimme edistää uutta toimintaasi?

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.
 

Palveluitamme uusille yrityksille

Asiakasportaali

Tehosta toimitusten hallintaa asiakasportaalimme avulla.

MyPack Collect

Lähetä enintään 20 kilon painoisia paketteja asiakkaillesi Pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan.

PostNord Return Drop Off

Helppo paketin palautuspalvelu asiakkaillesi. Voit tarkastella palautusten kulkua koko niiden matkan ajan.

PostNord Parcel

Toimitamme paketit yrityksiltä yrityksille Suomessa, Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa.

Customer service