Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi.
Asiakastarina

PostNord on parhaimmillaan erikoislogistiikassa

PostNord vastaa Saint-Gobain Autoverin tuotteiden varastoinnista ja kuljettamisesta. Lasituotteiden varastointi ja kuljetus vaatii erikoislogistiikkaa. Tässä PostNord on Saint-Gobainin kokemusten perusteella elementissään.

Saint-Gobain Autoverin tuotteita ovat erilaiset autolasitustuotteet ja niihin liittyvät tarvikkeet.

– Valmistamme autolaseja autoteollisuuteen. Tämä Saint-Gobainin Autover-yksikkö hoitaa autoalan jälkimarkkinoiden lasitustuotteiden myynnin ja toimittamisen, kertoo Saint-Gobain Autoverin General Manager Tommi Lehtovirta.


Tuotteet perille ehjinä ja naarmuttomina


PostNord vastaa tuotteiden varastoinnista ja kuljetuksesta. Koska kyseessä ovat lasituotteet, vaatii niiden varastoiminen ja kuljettaminen erityisiä toimenpiteitä.

– PostNord on parhaimmillaan erikoislogistiikassa. Tuotteemme vaativat sitä. Pienikin virhe tuotteen hallinnassa tai liikuttamisessa näkyy saman tien siellä vastaanottajan päässä rikkoutuneena tai naarmuuntuneena tuotteena, Lehtovirta painottaa

– PostNord räätälöi aikoinaan varastonsa tuotteillemme sopivaksi. Kyseessä kun ei ole ihan sellainen tavallinen laatikossa oleva tuote, jonka voisi vain viskata hyllylle. Tuotteemme vaativat erikoisratkaisuja siis myös hyllyttämisen osalta, hän jatkaa.


Yhteistyön perustana avoin keskustelu


Yhteistyö Saint-Gobainin ja PostNordin välillä on ollut hyvin sujuvaa.

– Näen, että tällaisessa yhteistyössä tärkeimpiä asioita ovat avoin keskustelu, toisten ymmärtäminen ja kuunteleminen sekä asioiden kehittäminen. Ei siis tyydytä siihen, mitä on vuosia sitten sovittu ja mennä sillä, vaan löydetään koko ajan uusia juttuja ja toimintatapoja, Lehtovirta kertoo.

– Suosittelisin yhteistyötä PostNordin kanssa tietysti kaikille, mutta erityisesti erikoislogistiikkaa tarvitseville yhtiöille. Olemme tässä vuosien varrella huomanneet, että PostNord pystyy sen hallitsemaan, Lehtovirta kiittelee.

Katso Tommi Lehtovaaran haastattelu videolta

Video

Kiinnostuitko palveluistamme?

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous.

Ota yhteyttä!

Customer service