Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi.

Me autamme Marcia pukemaan Pohjoismaat

PostNord verkkokauppa Zalando

Zalando on yksi Euroopan johtavista muodin verkkokaupoista. Ja aivan kuten muillakin verkkokaupoilla, avain menestykseen on tuotteiden toimitus. Sen täytyy olla sujuvaa. Siksi Zalando on valinnut PostNordin yhteistyökumppaniksi kaikissa Pohjoismaissa.

"Olen todella tyytyväinen PostNordin toimituksiin", sanoo Zalandon logistiikasta vastaava Marc Mahler. "Yhteistyömme rullaa sujuvasti ja keskustelemme säännöllisesti sen kehittämisestä. Näin meidän on mahdollista parantaa asiakaskokemusta nopeastikin."

Zalandon käyttämä logistiikkapalvelu on varma, nopea ja siinä on yksinkertainen palautusratkaisu (jos sellaista tarvitaan).

"PostNord tekee kaiken helpoksi asiakkaillemme", jatkaa Marc Mahler. "Ja kun asiakkaat ovat tyytyväisiä toimituksiin, saamme mekin lisää kauppaa."

Tutustu PostNord MyPack Collect -palveluumme

ZALANDO 
Toiminta: Kenkien ja muodin jälleenmyyntiä verkossa.​
Perustettu: 2008 Saksassa, Robert Gentz, David Schneider. ​
Markkinat: Saksa, Itävalta, Alankomaat, Ranska, Italia, Iso-Britannia, Sveitsi, Ruotsi, Belgia, Espanja, Tanska, Suomi, Puola ja Norja.
Liikevaihto: 1,15 miljardia euroa vuonna 2012.
Työntekijöitä: Noin 1 000.
Verkkosivut: www.zalando.fi

 

Kysy lisätietoja tai tarjous

PostNordilla on ratkaisut kaikkiin logistiikkatarpeisiisi.

Ota yhteyttä

Asiakkaan käyttämät palvelut

Customer service