Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi.

Verkkokauppa, jolla on vientiä!

Yhteiset pähkinä vieressä Dermoshoprodukter käsivoide ja käsisaippua

Jo vuodesta 1996 verkkokauppaa harjoittanut Dermoshop on todiste siitä, että suomalaisen verkkokauppiaan on mahdollista tehdä menestyksekästä vientiä kuluttajille ulkomailla.

– Olemme lopultakin löytäneet Ruotsin markkinoille vientikuljetuskumppanin, joka vastaa verkkokaupasta ostavien vaatimuksiin, iloitsee Dermoshopin business controller Ann-Sofie Grandell.

PostNord on hoitanut Dermoshopin vientikuljetukset Ruotsiin maaliskuusta 2012 lähtien, ja Grandellilla on pelkkää hyvää sanottavaa yhteistyöstä.

Dermoshop sijaitsee Korsnäsissä, noin 50 kilometriä Vaasasta etelään. Se myy ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteita ainoastaan etäkauppana. Alun perin sairaalahenkilökunnan suosioon nousseita tuotteita on myyty netissä jo peräti vuodesta 1996 lähtien. Yrityksen liikeideana on kehittää ja myydä puhtaita ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteita esimerkiksi allergisten ja iho-ongelmista kärsivien vaativiin tarpeisiin. Oman asiakaslehden ansiosta työpaikoilla ja muualla kerätään yhteen suurempia kertatilauksia, jotka Dermoshop ottaa vastaan verkkokaupan kautta. Suuremmat kertatilaukset ja välikäsien välttäminen mahdollistavat hyvän hinta-laatusuhteen. Yrityksen tuotemerkki on Dermosil.

– Valmistutamme tuotteet alihankkijoilla, mutta varastomme sijaitsee täällä Korsnäsissä, josta toimitukset lähtevät kotimaan lisäksi Ruotsiin ja Viroon. Ruotsi on suurin vientimaamme. Lisäksi liiketoimintayksikkömme ja varastomme Pietarissa palvelee Venäjän-markkinoita, kertoo Grandell Dermoshopin vientimarkkinoista.

Nyt PostNordin kautta käytössämme on erittäin kattava ja tiheä jakeluverkko.

Edellisenä päivänä tehdyt tilaukset lähtevät matkaan seuraavana päivänä. Ruotsiin yritys on vienyt jo vuodesta 2002. Grandellin mukaan toimituksissa oli paljon ongelmia aiemman logistiikkakumppanin kanssa. – Verkkokaupasta ostava odottaa, että ostokset toimitetaan muutamassa päivässä läheiseen noutopisteeseen, jonne matkaa ei tietenkään saa olla kymmeniä tai satoja kilometrejä. Nyt PostNordin kautta käytössämme on erittäin kattava ja tiheä jakeluverkko. Sen ansiosta ruotsalaiset voivat hakea Dermoshopin paketin lähikioskilta, ja noutopisteen voi jopa valita sen mukaan, mikä paikka on lähimpänä kotia tai työpaikkaa, kuvaa Grandell.

Asiakaspalvelu voi vaivatta seurata toimitusten kulkua, sillä tieto on yhden hiiren napsautuksen päässä. Palautusmahdollisuutta Dermoshopin asiakkaat eivät useimmiten tarvitse, mutta tarvittaessa palautuksetkin sujuvat hyvin Ruotsista takaisin asiakaspalvelusta saatavaa palautuslappua käyttämällä.

Suomenruotsalaiselta paikkakunnalta on toki helpompi lähteä valloittamaan Ruotsin markkinoita yhteisen kielen ja hyvän kulttuurintuntemuksen vuoksi. Mutta myöskään logistiikka ei enää verkkokauppiaalle ole haaste:
– Tänä päivänä logistiikka Ruotsiin toimii todella hienosti. Kunhan vielä saamme järjestettyä vaarallisten aineiden kuljetukset kuntoon, voimme toimittaa vielä ponnekaasua sisältävät hiusspraytkin ruotsalaisille. Kaikkea muuta sinne menee jo mukavaan tahtiin, sanoo Grandell vuoden suurimman sesongin eli joulunalusajan kiireiden keskeltä.

Dermoshop

Kysy lisätietoja tai tarjous

PostNordilla on ratkaisut kaikkiin logistiikkatarpeisiisi.

Ota yhteyttä

Asiakkaan käyttämät palvelut

Customer service