Mene suoraan päävalikkoon Siirry päävalikkoon Kielivalikkoon

Peris PostNordin kuljettajana

Juha "Peris" Perälä kävi tutustumassa kuljettajan työhön. Kiinnostaisiko sinuakin?

Peris on Radio Suomipopista tuttu Juha Perälä, joka kantaa huolta nuorten työllistymisestä ja esittelee kampanjassa erilaisia ammatteja. PostNordilla Peris kävi tutustumassa kuljettajan työhön.

"Osallistumalla kampanjaan haluamme tuoda esille kuljettajan työn tärkeyden asiakaskokemuksen muodostumisessa. Kuljettajamme kohtaavat päivittäin tuhansia ihmisiä ympäri Suomea, ja heillä on valtava vastuu siinä, millainen kuva näissä kohtaamisissa jää sekä PostNordista että niistä yrityksistä, joiden paketteja me kuljetamme", kertoo PostNordin Head of Customer Experience Kati Packalén.

Hyville tyypeille on tarvetta jatkuvasti

Periksen Unelmaduuni -kampanjan tavoitteena on yhdistää työntekijät ja työnantajat, nostaa esiin erilaisia työtehtäviä ja kannustaa ihmisiä etsimään omaa unelmaduuniaan.

Verkkokauppa ja kotitoimitusten tarve kasvavat vuosi vuodelta huimaa vauhtia. Me PostNordilla haluamme nostaa esiin kuljettajan roolin tärkeyden ja herättää mielenkiintoa tätä merkityksellistä työtä kohtaan. PostNordin kuljettajat toimivat kumppaniyritysten kautta, mutta koemme, että vastuu hyvien kuljettajien löytämisestä ja työurien rakentamisesta on yhteinen tehtävämme. 

Osaaville ja asiakaspalveluhenkisille kuljettajille on tarvetta jatkuvasti. Logistiikka-alalla on myös monia eri mahdollisuuksia pidemmällekin uraputkelle, jos niin haluaa. Moni on aloittanut kuljettajana ja lähtenyt kehittämään itseään siitä eteenpäin.

Kiinnostuitko kuljettajan työstä?

Kiinnostuitko muista tehtävistä PostNordilla?

Kundservice