Voita matka Prahaan!

Praha liikuttaa

Koripallo on joukkuelaji, jossa yksilö on suuressa roolissa, mutta lopputuloksen usein ratkaisee se, kuinka hyvin joukkue pelaa yhteen.

Me, PostNord ja Susijengi olemme jo pitkään tehneet yhteistyötä ja haluamme toimia joukkuepelin puolestapuhujina. 

Kerää siis oma tiimisi kasaan ja rekisteröidy kilpailuun, jonka pääpalkintoina on VIP-aitio Susijengin MM-karsintapeliin elokuussa 2022 ja  Koripalloliiton virallisen matkakumppanin Elämysmatkojen järjestämä pakettimatka kahdelle hengelle Prahaan kannustamaan Susijengiä vuoden 2022 EM-kisoihin syyskuussa 2022.

Lisäksi tällä matkalla Prahaan arvotaan kuukausittain hienoja tuotepalkintoja kuukausihaasteisiin osallistujien kesken.

  • Kokoa 2-5 henkilön joukkue
  • Pysy aktiivisena ja raportoi suorituksistasi kuukausittain
  • Voita kuukausipalkintoja
  • Voita joukkueellesi VIP-aitio Susijengin MM-karsintapeliin elokuussa 2022
  • Voita kahden hengen matka Prahaan syyskuussa 2022

Some-kisassa voit voittaa kuukausipalkintoja

Joka kuukausi arvotaan somessa tunnisteilla #prahaliikuttaa jaettujen postaajien kesken Susijengin ja sen yhteistyökumppaneiden tuotepalkintoja. 

Eniten liikkunut joukkue voittaa VIP-aition Susijengin peliin

Eniten liikkunut joukkue voittaa 15 hengen VIP-aition Susijengin MM-karsintapeliin elokuussa 2022.

Pääpalkintona kahden hengen pakettimatka Prahaan

Kisan finalistien kesken arvotaan matka Prahaan seuraamaan koripallon EM-kisojen Susijengin peliä.

Ilmoita joukkueesi mukaan kisaan!

Vahvistan, että henkilötietojani voidaan käyttää ja kerätä kilpailun sääntöjen mukaisesti sekä kilpailuun osallistumisen mahdollistamiseksi. Vakuutan, että olen oikeutettu rekisteröimään kyseiset tiedot. Henkilötietoja kerätään ja tallennetaan väliaikaisesti arvonnan tai kilpailun järjestämiseksi. PostNordin yksityisyydensuojakäytäntö löytyy kotisivultamme
 
Henkilöllä on oikeus peruuttaa antamansa henkilötietojen käsittelyn suostumus niin halutessaan. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen. Kilpailuun tai arvontaan osallistuminen ei onnistu, mikäli henkilötietoja ei anneta tai suostumus perutaan. Suostumuksen peruutus tehdään ottamalla yhteyttä kilpailun tai arvonnan järjestäneeseen tahoon (kts. Kilpailun ehdot).
 
Lisäksi voittajien on PostNordin pyynnöstä̈ ilmoitettava henkilötunnuksensa PostNordille, jotta PostNord voi huolehtia velvollisuuksistaan veroviranomaisia kohtaan.