Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi.

Praha liikuttaa -kilpailun säännöt

Kilpailun säännöt

 1. Järjestäjä

PostNord Oy (y-tunnus 1056251-7), (Jäljempänä “Järjestäjä”) yhteistyössä Koripalloliiton kanssa

 1. Osallistumiskelpoisuus

Liikkuen Prahaan - kilpailu on avoin kaikille Suomen valtion asukkaille, joka rekisteröityy kilpailuun (”Osallistuja”).

Osallistumalla kilpailuun Osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot. Joukkueen ilmoittajan ”kapteenin” tulee olla täysikäinen, mutta joukkueessa voi olla ala-ikäisiä myös mukana, esim. perhe voi olla yksi joukkue. Alle 18 v. osallistuminen edellyttää täysi-ikäisen huoltajan suostumusta. Palkinnot voi lunastaa ainoastaan täysi-ikäinen henkilö. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Osallistuminen edellyttää internet-yhteyttä ja rekisteröitymistä verkkosivustolla tai sosiaalisen median tiliä. Kilpailuun eivät voi osallistua PostNord Oy:n tai sen konserniyhtiön työntekijät kuin kukaan, joka on ammattinsa puolesta yhteyksissä tähän kilpailuun.

 1. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 2.9.2021 – 31.5.2022.

 1. Kuinka osallistua kilpailuun, voittajien valinta sekä arvonta

- Kilpailuun osallistutaan kokoamalla ja rekisteröimällä oma, 2-5 hengen joukkue kilpailun kotisivuilla: www.postord.fi/prahaliikuttaa

- Osallistuminen edellyttää vierailua osoitteessa www.postord.fi/prahaliikuttaa, sekä sisäänkirjautumista ja/tai tunnuksien luomista, sisältäen koko nimen, puhelinnumeron ja voimassa olevan sähköpostiosoitteen antamista. Osallistuja ei pääse näihin tietoihin kilpailun aikana.

- Kilpailuun osallistutaan rekisteröimällä sekä oman joukkueen, että henkilökohtaisia liikuntasuorituksia. Lisäksi palkintoja voi voittaa some-postauksilla käyttämällä kilpailun #prahaliikuttaa hästägiä ja tägäämällä @postnordfinland instagramiin tai lisäämällä #postnord hästägin Instagramiin

 • Osallistuja vakuuttaa ja hänellä tulee olla täydet oikeudet kuvan, videon tai muun materiaalin käyttöön ja Osallistuja vastaa siitä, ettei kuva tai video loukkaa kolmansien oikeuksia.
 • Osallistuja vakuuttaa, että kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on pyydetty suostumus kuvan ottamiseen ja sen käyttöön kilpailussa.
 • Osallistuja vakuuttaa, että kilpailussa käytetty materiaali tai sen hyödyntäminen on lain mukaista, ei ole vastoin hyvää tapaa, kolmansien oikeuksia, tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet mukaan lukien, eikä loukkaa kenenkään kunniaa, yksityisyyttä taikka liikesalaisuutta tai ole muulla tavalla näiden sääntöjen vastaista.

-Järjestäjällä on oikeus ja Osallistuja antaa Järjestäjälle oikeuden käyttää lähetettyjä kuvia, muuta materiaalia tai videoita Järjestäjän viestinnässä omissa kanavissaan maailmanlaajuisesti 10.9.2022 asti ilman eri korvausta. Voittajan etunimi voidaan julkaista Järjestäjän omissa kanavissa (sosiaalinen media ja kotisivut). Kilpailun voittaja myöntää Järjestäjälle oikeuden julkaista etunimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta Järjestäjän sivustolla ja sosiaalisen median kanavissa voittajien julkistamisen yhteydessä.

- Kilpailija ja joukkue pysyy aktiivisena Osallistujana, mikäli kunkin kilpailuajan kalenterikuukauden aikana on vähintään yksi rekisteröity suoritus kilpailussa. Yksi rekisteröity suoritus/osallistuja/päivä hyväksytään. Kilpailuun osallistuvat aktiviteetit rekisteröidään kilpailutunnuksella (joukkueen nimellä/osallistumisnimellä).

 1. Palkinnot ja ehdot 

Palkinnot: 

 • Kahden hengen pakettimatka Prahaan Susijengin EM-karsintoihin syyskuussa 2022
  • Voittajat valitaan seuraavasti:
   • Aktiivisten Osallistujien joukosta arvotaan neljä finalistia. Yksi aktiviteetti = yksi arpalippu. Mitä enemmän Osallistuja rekisteröi aktiviteetteja, sitä parempi mahdollisuus on voittaa.
   • Finalistit kutsutaan VIP vieraiksi kesäkuun -22 Susijengin MM-karsintaikkunan kotipeliin. Voittajan arvonta kahden hengen pakettimatkaan tapahtuu livenä pelin puoliajalla.
  • Yksi aktiivinen osallistuva joukkue voittaa 15 hengen VIP-aition Susijengin MM-karsintapeliin elokuussa 2022
   • Eniten liikkunut aktiivinen osallistuva joukkue voittaa VIP-aition. Voittaja julkistetaan kesäkuun kotipelin yhteydessä.
  • Arvonta suoritetaan kesäkuussa 2022 MM-karsintaikkunan 
   Suomi-Ruotsi pelissä 30.6.2022 ulkopuolisen toimijan puolesta.  
  • Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sekä Järjestäjien sosiaalisen median kanavissa viipymättä arvonnan jälkeen. Voittajan etunimi julkaistaan Järjestäjien sähköisissä kanavissa (nettisivut ja/tai sosiaalisen median kanavat, missä kilpailuun on osallistuttu).

Lisäksi joka kuukauden 6. päivänä arvotaan kilpailuajan aktiivisten Osallistujien joukosta voittaja kuukausihaasteeseen Osallistuneiden joukosta erilaisilla tuotepalkinnoilla. Voittaja ilmoitetaan Järjestäjän sosiaalisen median kanavissa sekä voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti

Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Kilpailun sääntöjen lisäksi Järjestäjät ja Osallistujat sitoutuvat noudattamaan käyttämänsä palveluntuottajan (Facebook, Twitter, Instagram jne.) -palveluja koskevia sääntöjä.

Selvyyden vuoksi todetaan, että kilpailussa on yksi joukkuepalkinto.

Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kilpailuun Osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättävää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Jos voittajaa ei saada kiinni kahden viikon kuluessa voitosta ilmoittamisesta/valinnasta, arvonta voidaan suorittaa uudelleen.

 1. Järjestäjän vastuu
  Kilpailun Järjestäjien vastuu kilpailun Osallistujia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkintojen määrää tai arvoa. Järjestäjä ei vastaa osaksikaan liikuntasuoritusten aikana tapahtuneista vahingoista tai tapaturmista. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

 2. Erityisehdot
  Kaikenlainen kilpailuosallistumisten manipulointi voi johtaa kilpailusta sulkemiseen. Osallistuja tulee tehdä osallistuminen henkilökohtaisesti. Yhteenliittymien tekemät osallistumiset, moninkertaiset osallistumiset ja muilla metodeilla, kuten ohjelmallisesti makrolla, scriptillä tai automatisoiduilla laitteilla tai prosesseilla tehdyt osallistumiset on kielletty ja tällaiset osallistumiset mitätöidään. Palkintoja ei voida siirtää toiselle henkilölle, myydä tai huutokaupata. Ellei kilpailun Järjestäjän kanssa ole kirjallisesti muuta sovittu, voidaan palkinto antaa ainoastaan suoraan voittajalle itselleen. Palkintoa ei voi vaihtaa, palauttaa tai muuttaa.

Mitkään Järjestäjän kilpailut Instagramissa eivät ole Instagramin järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia ja näin ollen kilpailuun Osallistujan tulee vapauttaa Facebook ja Instagram kaikista vastuista kilpailujen osalta.

 1. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron. Lisäksi voittajien on PostNordin pyynnöstä̈ ilmoitettava henkilötunnuksensa PostNordille, jotta PostNord voi huolehtia velvollisuuksistaan veroviranomaisia kohtaan.

 1. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

Kilpailuun osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään tietosuojalain sekä yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Suostumus henkilötietojen käsittelyyn annetaan joukkueen rekisteröitymisen yhteydessä. Joukkueen jäsenistä tulee ilmoittaa vähintään nimi ja vapaavalinteisesti puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Yhteystietoja käytetään arvonnan suorittamiseen ja voittajille ilmoittamiseen. Osallistumalla kilpailuun Osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä tai lausumaa kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla PostNordin tietosuojakäytännöstä: http://www.postnord.fi/yksityisyydensuoja

Tietoja säilytetään 2 kuukautta kilpailun päättymisen jälkeen.

Rekisterin ylläpitäjä: Järjestäjä (PostNord)

Rekisteri koostuu sivustolla olevien ehdotusten mukana annetuista yhteystiedoista. Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja voidaan käyttää voitosta ilmoittamiseen sekä palkintojen toimittamiseen.

Rekisteriin kerätään seuraavat tiedot:

Nimi

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Henkilöllä on oikeus peruuttaa antamansa henkilötietojen käsittelyn suostumus niin halutessaan. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen. Kilpailuun tai arvontaan osallistuminen ei onnistu, mikäli henkilötietoja ei anneta tai suostumus perutaan. Suostumuksen peruutus tehdään ottamalla yhteyttä kilpailun tai arvonnan järjestäneeseen tahoon (kts. Alla).

Rekistereihin kerättyjä tietoja luovutetaan Järjestäjän yhteistyökumppanille Koripalloliitolle voittajien palkintojen toimittamisen mahdollistamiseksi eli voittajan yhteystiedot luovutetaan ko. taholle. Mahdolliseen markkinointiin pyydetään lupa. Rekisterit on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

 1. Lisätietoa kilpailusta

Järjestäjän yhteystieto kilpailut.fi@postnord.com. Pyrimme vastaamaan tiedusteluihin 48 tunnin kuluessa. Lisätietoa kilpailusta, osallistumisen perumisesta tai tietojen poistaminen kilpailun rekisteristä.