Mene suoraan päävalikkoon Siirry päävalikkoon Kielivalikkoon

PostNord ecNOW - kokonaisratkaisu verkkokauppiaalle

Aloita matkasi täältä

Verkkokauppiaana kohtaat päivittäin haasteita, kuten:

  • Miten löydän uusia ja kannattavia asiakkaita?
  • Miten voin laajentaa kansainvälisesti?
  • Miten voin ratkaista kasvaviin tarpeisiin mukautetun logistiikan?
  • Miten voin ratkaista nopeat ja joustavat toimitukset asiakkaalle, ja ennen kaikkea, miten saan enemmän aikaa keskittyä ydinliiketoimintaan?

PostNordin ecNOW auttaa verkkokauppiaita tarjoamalla helposti saatavilla olevan, kätevän ja kustannustehokkaan palveluiden kokonaisuuden - ecNOW-talon, joka auttaa verkkokauppaa kasvamaan.

Varastointegraatiot etenevät: Shopify ja WooCommerce johtavat joukkoa

Mutkaton integraatio palveluvaraston varastonhallintajärjestelmän ja verkkokaupan välillä on yksi yhteistyön kriittinen menestystekijä.

ecNOW-varastoasiakkaiden integroitumista helpotetaan verkkokauppa-alusta kerrallaan. Ensimmäisenä integraatiorajapinnat saavat Shopify ja WooCommerce.

Kysy lisätietoa integraatiorajapinnoista ja koko ecNOW-kokonaisuudesta

Asiakastuntemus ja viestintä

Asiakastuntemus ja viestintä

Lisää asiakkaiden kannattavuutta tavoitteellisella ja tarkoituksenmukaisella viestinnällä. Autamme sinua asiakastietokantojen analysoinnissa, jotta löytäisit uusia tuottavia asiakkaita.

 

Joustava varastointipalvelu

Joustava varastointipalvelu

Palveluidemme avulla saat kokonaisvaltaisen varastoratkaisun, jota voit skaalata tarpeidesi mukaan. Voimme auttaa myös tuotetietojen hallinnassa, valokuvauksessa ja personointipalveluissa.

Kuluttajalähtöinen logistiikka

Kuluttajalähtöinen logistiikka

Tarjoamme tehokkaita kuljetuksia, jotka täyttävät asiakkaidesi tarpeet ja odotukset. Kattava toiminta Pohjoismaissa käsittää sekä toimitukset asiakkaiden koteihin että noutopisteisiin.

Kansainvälinen verkkokauppa

Kansainvälinen verkkokauppa

Tuonti tai vienti kuuluu luonnollisena osana useimpien verkkokauppiaiden toimintaan. Helpotamme työtäsi tarjoamalla kansainvälisen verkoston ja hoitamalla puolestasi mm. huolintapalveluja.

Kundservice