Mene suoraan päävalikkoon Siirry päävalikkoon Kielivalikkoon

Mukautettuja ratkaisuja yrityksen kehittämiseen

Niin pienten kuin vähän suurempienkin yritysten tarpeet ovat yksilöllisiä. Mukautamme logistiikka- ja viestintäpalvelujamme siten, että voimme vastata haasteisiisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Palvelut pienille ja keskisuurille yrityksille

Paketit

Pakettipalvelumme tarjoavat yrityksille monia eri mahdollisuuksia lähetysten hoitamiseen.

Varastointi- ja lisäarvopalvelut

Kasvaako yrityksesi nopeaan tahtiin, ja lisääntyvätkö varastomääräsi? Tarvitseeko yrityksesi suurempia varastotiloja, ja kaipaako koko logistiikkaketjusi tehostusta? Tarjoamme kattavia logistiikkaratkaisuja eri alojen yrityksille.

Verkkokauppa

Toimitukset muodostavat yhä tärkeämmän osan kuluttajien ostokokemuksesta verkkokaupassa. Toimitustapa onkin vähintään yhtä tärkeä kuin toimituksen sisältö. Me tiedämme, miten voit kohdata nykypäivän verkko-ostajat heidän omilla ehdoillaan.

Toimitusketju ja logistiikka

Yksinkertaistamme logistiikkasi, jotta voit keskittyä olennaiseen. Meidän avullamme voit lähettää sekä pieniä paketteja että suuria tavarakuljetuksia niin kotimaahan kuin ulkomaillekin.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Palvelut

PostNord MyPack Collect

Lähetä paketti, jonka vastaanottaja voi hakea noutopisteestä saatuaan ensin saapumisilmoituksen.

PostNord MyPack Home

Lähetä seurannallinen paketti, jonka vastaanottaja Pohjoismaissa ja Euroopassa voi valita tarjotuista toimitusaika-  ja -tapavaihtoehdoista itselleen sopivimman.

Asiakasportaali

Tehosta toimitusten hallintaa asiakasportaalimme avulla.

Kundservice