Mene suoraan päävalikkoon Siirry päävalikkoon Kielivalikkoon
Uudet yritykset

Käteviä palveluja uusille yrityksille

Oletko juuri perustanut yrityksen? Uudella yrittäjällä on paljon selvitettävää. PostNord tarjoaa monia käteviä palveluja, jotka helpottavat sekä sinun että asiakkaidesi arkea. Autamme sinua analysoimaan asiakkaasi ja kohderyhmäsi ja selvittämään, mitä palveluja asiakkaat haluavat sekä milloin ja miten he haluavat ne.

Oletko juuri siirtynyt uudelle alueelle?

Autamme sinua saamaan uusia asiakkaita lähialueeltasi. Voimme myös analysoida tietyn alueen asukkaat ja toimittaa osoitteet tietystä kohderyhmästä. Kun on lähetysten aika, autamme sinua joka vaiheessa valintojen tekemisestä ja osoiteostoista painotuotteiden tuotantoon ja jakeluun.

Apua tuotteiden lähetykseen

Miten haluat lähettää tuotteesi? Tämä määräytyy tietenkin omien tarpeidesi ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Toimitetaanko tuotteet noutopisteeseen vai ovelle? Onko tuotteen palautuksen oltava helppoa vai onko etusijalla toimituksen nopeus? Meillä on monenlaisia palveluja ja vaihtoehtoja kuljetustarpeisiisi.

Käteviä työkaluja

Kätevät verkkotyökalumme säästävät sinulta paljon aikaa ja kustannuksia. Voit muodostaa lähetysasiakirjat ja varata noudon helposti suoraan tietokoneella. Saat myös selkeän yleiskatsauksen laskuistasi ja hallitset kulujasi. Näet nopeasti kaikkien lähetysten sijainnin ja voit vastata viipymättä paketin sijaintia koskeviin asiakaskysymyksiin. PostNord-sovelluksen avulla voit tarkastella, miten helppoa asiakkaiden on seurata lähetyksiä, löytää noutopiste ja arvioida toimituksia.

Paketit

Pakettipalvelumme tarjoavat yrityksille monia eri mahdollisuuksia lähetysten hoitamiseen.

Verkkokauppa

Toimitukset muodostavat yhä tärkeämmän osan kuluttajien ostokokemuksesta verkkokaupassa. Toimitustapa onkin vähintään yhtä tärkeä kuin toimituksen sisältö. Me tiedämme, miten voit kohdata nykypäivän verkko-ostajat heidän omilla ehdoillaan.

Haluatko lisätietoja siitä, miten voimme edistää uutta toimintaasi?

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Palveluitamme uusille yrityksille

Asiakasportaali

Tehosta toimitusten hallintaa asiakasportaalimme avulla.

PostNord MyPack Collect

Lähetä paketti, jonka vastaanottaja voi hakea noutopisteestä saatuaan ensin saapumisilmoituksen.

PostNord Return Drop Off

Helppo paketin palautuspalvelu asiakkaillesi. Voit tarkastella palautusten kulkua koko niiden matkan ajan.

PostNord Parcel

Toimitamme paketit yrityksiltä yrityksille Suomessa, Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa.

Kundservice