Britax täydensi varastointia kuljetuskumppanuudella

Turvaistuinten maahantuojan Britaxin varastosta huolehtii PostNord. Monivuotinen, sujuva varastointiyhteistyö laajentui luontevasti myös kuljetuksiin.

Britax on maailman suurin turvaistuinvalmistaja. Sen laajaan valikoimaan kuuluu turvaistuimia, rattaita, rintareppuja ja polkupyöränistuimia tarvikkeineen ja varaosineen. Nimikemäärää kasvattavat vielä markkinoiden laajin malli- ja värivalikoima ja suuri valikoima edellyttää varastonhallinnalta ammattimaista otetta.

PostNordin Vantaan-varastolla vastaanotetaan ja hyllytetään saapuvat tuontitoimitukset, keräillään jälleenmyyjäverkostolle toimitettavat tilaukset ja hoidetaan lähetykset lähtökuntoon. Asiakkuutta hoitaa nimetty tiimi, joka tuntee asiakkaan myyntiartikkelit ja varaston erityisominaisuudet.

Asiakkaamme haluavat oikean tavaran ajallaan. Jos toimituksissa lipsuttaisiin, syntyisi suuria ongelmia.

– Kumppaniltamme vaadimme tarkkuutta, nopeutta ja asioiden hoitamista aikataulussa. Lisäksi edellytämme tietenkin, että meidän liiketoimintaamme liittyvät asiat pidetään luottamuksellisina. PostNordilla osataan ja pystytään aina joustamaan erikoistilanteissa ja siten auttamaan meitä venymään asiakkaiden tarpeiden mukaan. Kaikki nämä ominaisuudet ovat meille erittäin tärkeitä ja koko paketti toimii hyvin, Britaxin Business Manager Heidi Sundberg-Fox toteaa.

Myös kuljetukset siirrettiin samalle kumppanille, vaikka varsinaista tarvetta vaihtaa ei ollutkaan:

– PostNord tarjosi meille hyvää ratkaisua. Koska olimme pitkään olleet tyytyväisiä varastointiin, päätimme kokeilla emmekä ole pettyneet. Kun varastointi ja tavaran jälleenmyyjille kuljettaminen on keskitetty yhdelle toimijalle, kumppani tuntee ja tietää tarpeemme. Tiedän, että kaikki toimii, Sundberg-Fox sanoo.

Britaxin tuotteet kuuluvat noin sadan jälleenmyyjän valikoimaan. Jakelu ympäri maata hoidetaan PostNordin toimesta.

– Asiakkaamme haluavat oikean tavaran ajallaan. Jos toimituksissa lipsuttaisiin, syntyisi suuria ongelmia. PostNord tarjoaa kuljetuksiin tarkkuutta ja nopeutta sekä hoitaa asiat aikataulussa.

Kumppanuuden ytimessä on tiivis yhteydenpito ja kehitystyö:

– Säännölliset seurantatapaamiset antavat erittäin paljon. Olemme vuosien varrella tehneet jatkuvaa kehitystyötä ja muuttaneet asioita, jotka eivät ehkä yksittäisinä toimenpiteinä tunnu kovin merkittäviltä. Vuosien varrella tehdyillä muutoksilla on kuitenkin suuri merkitys asiakkaillemme, jotka luonnollisesti haluavat meiltä parannuksia toimintamalleihin.

Britaxin liiketoiminta on yhteistyövuosina kasvanut:

– PostNord on sekä varasto- että kuljetuspuolella pysynyt mukana ja pystynyt muuttumaan mukanamme erittäin hyvin, Sundberg-Fox kuvaa.

Britax

Kysy lisätietoja tai tarjous

PostNordilla on ratkaisut kaikkiin logistiikkatarpeisiisi.

Ota yhteyttä

Asiakkaan käyttämät palvelut