Joustavuus tärkeintä PH Distributionille

PostNord case PH Distribution

Joustavuus ja nopeat toimitukset ovat tanskalaiselle PH Distributionille kaiken A ja O.

– Logistiikka on kaikki kaikessa. Jos se ei toimi, asiakkaamme hankkivat tarvitsemansa jostakin muualta. Myymälät eivät voi enää odottaa tilauksiaan kahta tai kolmea päivää, vaan nyt tavaraa on toimitettava päivittäin, jos haluaa pitää asiakkaistaan kiinni, sanoo Arne Petersen, tanskalaisen PH Distributionin logistiikkapäällikkö.

PH Distribution A/S myy kaikkea leluista DVD-elokuviin, asusteisiin ja aurinkolaseihin ensisijaisesti pohjoismaisen vähittäiskaupan tarpeisiin. Toimituksia kertyy vuodessa noin 300 000, mikä asettaa korkeat vaatimukset logistiikalle ja sen mahdollistamalle hyvälle palvelulle.

– Jotta asiakkaamme voisivat palvella omia asiakkaitaan hyvin, heidän on saatava meiltä hyvää palvelua. Juuri siinä toimittajat ovat äärimmäisen tärkeässä osassa.

Yritys valitsi toimittajakseen PostNordin monestakin hyvästä syystä:

– PostNord täytti vaatimuksemme joustavuudesta ja palvelun jatkuvasta saatavuudesta, minkä ansiosta onnistumme aina toimittamaan asiakkaidemme tilaukset ajoissa perille lyhyestä varoitusajasta huolimatta, Arne Petersen kertoo.

PH Distribution A/S:n suuri haaste on, ettei seuraavan päivän toimituksia koskaan tiedetä etukäteen.

– Siksi meille on tärkeää, että voimme ottaa päivän aikana yhteyttä PostNordiin ja järjestää tarvitsemamme kuljetukset nopeasti. Meidän on voitava olla aina varmoja siitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme päivittäisiä toimituksia, hän korostaa.

Arne Petersen uskoo, että kilpailu verkkokauppalogistiikan alalla kiristyy tulevaisuudessa entisestään sitä mukaa, kun asiakkaiden vaatimukset kasvavat.

– Nopeus, joustavuus ja luotettavuus tulevat olemaan ratkaisevampia kuin koskaan.

Tietoa PH Distributionista​

​PH Distribution A/S myy kaikkea DVD-elokuvista aurinkolaseihin ensisijaisesti pohjoismaisen vähittäiskaupan tarpeisiin.
​Logistiikka on tärkeässä osassa, sillä toimituksia kertyy vuodessa noin 300 000.
PH Distribution luottaa PostNordiin, jotta tilaukset toimitetaan nopeasti perille myymälöihin ja jälleenmyyjille.
Video

Kysy lisätietoja tai tarjous

PostNordilla on ratkaisut kaikkiin logistiikkatarpeisiisi.

Ota yhteyttä