Nopeat toimitukset ja laadukas jakelu

Polar Electro

Polar Electron tutut sykemittarit lähtevät Suomen jälleenmyyjille Vantaalta, PostNordin varastosta. Tasaisen varmalla teholla toimitetut lähetykset kautta Suomen ovat sykemittarivalmistajan vaatimus varastointi- ja kuljetuskumppanille.

Polar Electron sykemittareiden tuotanto on keskitetty Kiinaan ja yhtiön Euroopan logistiikkakeskus sijaitsee Amsterdamissa. Sieltä Suomeen tullessaan tuotteet siirtyvät suoraan PostNordin varastoon Vantaalle.

– Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen ja laadukas jakelu ovat meille ne tekijät, joiden perusteella valitsimme logistiikkakumppanin, kertoo kuljetusasiantuntija Heli Rajavaara Polar Electro Oy:n pääkonttorista Kempeleestä.

Vantaan varastosta lähtee kuukaudessa lähes tuhat toimitusta ympäri maata jälleenmyyjinä toimiville liikkeille.
Vantaan varastosta lähtee kuukaudessa lähes tuhat toimitusta ympäri maata jälleenmyyjinä toimiville liikkeille. Lisäksi mukana lähtee markkinointimateriaalia.

Rivakan tahdin ja laadukkaan toiminnan lisäksi Rajavaara pitää olennaisena lähetysten jäljitettävyyttä: sykemittarit ovat arvokasta tavaraa, jonka liikkeistä halutaan pysyä selvillä.

Ennen varaston siirtoa PostNordille prosessit kuvattiin tarkoin. Tämän Rajavaara uskoo olleen tärkeä tekijä menestyksekkääseen yhteistyöhön alusta alkaen. Polar Electro pyrkii toiminnassaan solmimaan pitkäaikaisia kumppanuuksia. Varastoinnin ja pakkaamisen ulkoistamista PostNordille pidetään yhtiössä onnistuneena ratkaisuna, ja yhteistyötä on tehty jo useampi vuosi:

– Edellytyksenä tämäntyyppiselle yhteistyölle on, että toiminnot ovat läpinäkyviä eli että pysymme itse hyvin kartalla siitä, mitä toimitusketjussa tapahtuu. PostNord toimittaa selkeän raportoinnin ja oikean laskutuksen.

– Asiat hoituvat operatiivisella tasolla tehokkaasti, joten meillä ei yleensä ole minkäänlaista tarvetta puuttua päivittäiseen toimintaan, Rajavaara kuvaa, - pystymme luottamaan siihen, että toimitukset sujuvat luvatusti.

Polar Electro

 

Kysy lisätietoja tai tarjous

PostNordilla on ratkaisut kaikkiin logistiikkatarpeisiisi.

Ota yhteyttä

Asiakkaan käyttämät palvelut