Pelastuspukujen valmistaja tarvitsee luotettavat kuljetukset

kaksi ihmistä vedessä yllään pelastuspuvut

Viranomaiset edellyttävät nopeutta. Kun Ursukin pelastus- tai pintapelastuspuku vedetään päälle työtehtävissä, kyse voi olla elämästä tai kuolemasta.

Arvovaltaiset asiakkaamme edellyttävät nopeita toimituksia, jopa seuraavaksi päiväksi. Tähän olemme päässeet, ja kustannus on kohdallaan", Mika Aitio Ursukilta sanoo.

Ursuit-puvun ensisijainen tehtävä on pitää asiakas kuivana ja turvassa vaativissakin olosuhteissa", Pohjoismaiden ylivoimaisesti suosituin sukellus- ja pelastuspukumerkin Ursukin vientipäällikkö Mika Aitio muotoilee.

Asiakas tarvitsee usein uusia pukuja kiireellisesti, joten jakelun pitää tapahtua nopeasti.

Turkulaisen perheyrityksen kansainvälisessä asiakaskunnassa on valtiotason arvovaltaisia pelastustoimen ja turvallisuusalan instituutioita, jotka edellyttävät toimitusten sujuvan kuin vettä vain. Kilpailijat ovat hyvin edustettuina vientimaissa, joten toimitusaikojen osalta ei ole varaa antaa muille etumatkaa. Asiakas tarvitsee usein uusia pukuja kiireellisesti, joten jakelun pitää tapahtua nopeasti. Meidän oletetaan toimittavan täydennystä vaikkapa heti seuraavaksi päiväksi Tukholmaan", Aitio kuvaa.

Ennen ei kuitenkaan näin nopeisiin toimituksiin ole venytty.

"Muutama vuosi sitten ihmettelimme, miksi emme voineet lähettää Turusta tavaraa seuraavaksi päiväksi lahden yli. Vaikka Ruotsin-laivoja liikkui silloinkin, meidän pakettimme seikkailivat matkalla kolmekin päivää." Ursuk kilpailutti toimituksensa: tarjouskilpailun voittanut PostNord laittoi toimitusajat kuntoon Ursukin liiketoiminnan vaatimusten mukaisesti. Paketin maksimipaino 31,5 kiloa on tällaisille toimituksille sopiva ja riittävä. Ursukilla ollaan logistiikkakumppanin vaihtoon ja toimitusaikojen olennaiseen lyhentymiseen tyytyväisiä. "Olemme aiemmin kokeilleet monia vaihtoehtoja. PostNord tarjoaa meille palvelun, jossa asiakkaamme saavat pelastuspukumme nopeasti, jopa seuraavana päivänä, ja kustannus on kohdallaan. Lisäksi arvostamme jakelun varmuutta. PostNordia voi hyvin suositella kumipyöräkuljetuksiin Euroopassa." Ursukilta lähtee lähetyksiä tiuhaan tahtiin ympäri maanosaa.

"Ruotsiin saamme toimitettua lähetykset jopa seuraavalle päivälle, ja muuallekin Eurooppaan toimitus vie 2–5 päivää. Ruotsin, Saksan, Tsekkien ja Puolan osalta uskallamme kertoa asiakkaalle tarvittaessa toimituksen kellonajankin. Hinnoittelun ja nopeuden ohella arvostamme PostNordin varmuutta, jota meillä ei aikaisemmin ollut. Meillä ei ole tarvetta seurata jakelua, sillä se toimii."

Ursuk

Kysy lisätietoja tai tarjous

PostNordilla on ratkaisut kaikkiin logistiikkatarpeisiisi.

Ota yhteyttä

Asiakkaan käyttämät palvelut