Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge

Företagslösningar

Vi erbjuder ett stort antal olika logistik- och kommunikationslösningar för dig och ditt företag. Med vår hjälp når du dina mottagare i rätt tid, säkert och effektivt.

Det här kan vi hjälpa dig med

Supply Chain och logistik

Vi förenklar din logistik, så att du kan fokusera på det som är viktigt. Oavsett om du ska skicka små paket eller större gods, inrikes eller utrikes, så kan vi hjälpa dig.

E-handel

Leveransen spelar en allt viktigare roll i konsumentens upplevelse av att handla online. Hur du levererar är minst lika viktigt som vad du levererar. Vi vet hur du ska möta dagens e-konsumenter på deras premisser.

Paket

Våra paketjänster erbjuder dig som företagare många olika möjligheter att skicka dina försändelser.

Tredjepartslogistik

Har ditt företag en snabb tillväxttakt med ökade lagervolymer? Har ni behov av större lagerytor och att effektivisera hela logistikkedjan? Vi erbjuder heltäckande logistiklösningar till företag i olika branscher.

Hitta lösningarna för dig

Nystartat företag

Har du precis startat företag? Då är det mycket att hålla reda på. Vi har många smarta tjänster som underlättar vardagen både för dig och dina kunder.

Små och medelstora företag

Oavsett om ditt företag är litet eller något större så är dina behov unika. Vi anpassar våra logistik- och kommunikationstjänster för att möta dina utmaningar på bästa sätt.

Stora företag

Som stort företag eller organisation är dina utmaningar och behov unika. Vi hjälper dig att ta fram skräddarsydda lösningar inom logistik och kommunikation.

Kundportalen

Få bättre kontroll på leveranserna med hjälp av vår kundportal.

MyPack Collect

Skicka paket som väger max 20 kilo till kunder i Norden och Europa.

MyPack Home

Skicka paket som väger max 35 kilo till kunder inom ett flertal länder i Norden och Europa. 

Alla våra verktyg

Använd våra verktyg för att boka, beställa och söka pakt, pall, serviceställen, leveranstider med mera.

Till alla våra verktyg