Hoppa över navigering och sök
Vi stöder inte längre Internet Explorer. Överväg att byta till Chrome, Edge, Firefox eller en liknande webbläsare för en snabbare och smidigare upplevelse. Öppna i Microsoft Edge

"PostNord gör det smidigt för våra kunder"

Zalando är en av Europas ledande e-handelsplattformar inom mode. Och precis som för alla andra e-handlare är den faktiska leveransen nyckeln till framgång. Den måste upplevas som smidig för kunden. Därför samarbetar Zalando med PostNord i hela Norden.

”Jag är väldigt nöjd med hur PostNord levererar”, säger Marc Mahler som ansvarar för logistiken på Zalando. ”Vårt samarbete löper smidigt och vi har ett ständigt pågående samtal om hur vi kan utveckla det. Det gör att vi snabbt kan tillvarata möjligheten att förbättra kundernas upplevelser.” Zalando använder sig av en logistiktjänst som är säker, snabb och som har en enkel returlösning.

”PostNord gör det smidigt för våra kunder”, fortsätter Marc Mahler. ”Och när kunderna är nöjda med leveransen blir det fler affärer för oss.”

Läsa mer om de tjänster Zalando använder: PostNord MyPack Collect

ZALANDO

Gör: Återförsäljare av skor och mode på nätet.​

Grundat: 2008 i Tyskland av Robert Gentz, David Schneider.​

Marknader: Tyskland, Österrike, Nederländerna, Frankrike, Italien, Storbritannien, Schweiz, Sverige, Belgien, Spanien, Danmark, Finland, Polen och Norge.​

Omsättning: 1,15 miljarder euro år 2012.​

Anställda: Cirka 1 000.
Hemsida: www.zalando.fi