Pacsoft Online

Vårt webbaserade transportverktyg som innehåller många smarta funktioner är kostnadsfritt för våra avtalskunder.

Ger snabb koll på dina försändelser utan kostnad

Vill du få bättre koll på alla dina in- och utrikesförsändelser? Med Pacsoft Online får du snabbare service och nöjdare kunder utan kostnad.

Ger bra koll på alla dina in– och utrikesförsändelser.

Har många smarta rapport– och sökfunktioner.

Underlättar hanteringen av transporterna både för dig och dina kunder.

Är ett kostnadsfritt verktyg för avtalskunder hos PostNord.

Med Pacsoft Online kan du följa dina transporter online. Det har många smarta rapport- och sökfunktioner och hjälper dig att snabbt få koll på alla dina transporter oavsett vart i världen de skickas.

Vi får information om sändningen så snart du skriver ut dina frakthandlingar via systemet. Det gör att både du och mottagaren kan se fram emot en snabb och smidig leverans. Dina kunder kan få en sms-avisering när försändelsen är på väg och en möjlighet att välja var de vill hämta den. Smidigt för dig och enkelt för kunden.

Pacsoft Online är ett kostnadsfritt verktyg för dig som är avtalskund hos oss. Det enda du behöver för att komma igång är ett kundnummer. Bli avtalskund

Är du redan avtalskund? Kom igång direkt

 

Pacsoft Online ger dig:

  • Bra översyn: Verktyget hanterar alla dina in- och utrikesförsändelser med smarta rapport- och sökfunktioner som hjälper dig att snabbt få koll på alla dina försändelser.
  • Snabbare service: Redan när du skriver ut frakthandlingar via systemet får vi vetskap om att du planerar en försändelse. Vi börjar då planera för att du ska få en så smidig leverans som möjligt.
  • Nöjdare kunder: I verktyget kan du erbjuda dina kunder valfritt hämtställe och sms-avisering.
  • Kostnadsbesparingar: Pacsoft Online är ett kostnadsfritt verktyg för alla våra avtalskunder.

 

Utrustningskrav

Klientplattform

Microsoft Windows 2000, Windows 7, XP eller Vista med Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Opera.

Mac OS X med Safari eller Mozilla Firefox.

Internetförbindelse

Stabil internetförbindelse med en lägsta hastighet av 128 kbps.

Skrivare för etiketter

Alla vanliga laserskrivare av välkända märken. Ett stort urval av etiketterskrivare stöds från märken som Datamax/Imaje, Intermec, Zebra, Sato m.fl. För aktuell information om specifika modeller kontakta Pacsoft Online Support.

Skrivare för rapporter och listor Alla vanliga laserskrivare av välkända märken.

Etiketter

Etikett av STE-typ med kvittensdel (105 x 251 mm) för etikettskrivare eller etikett av typen 2 x STE med kvittensdel på A4-papper med kvittensdelen för laserskrivare.

För vissa brevtjänster kan även en mindre etikett i storlek 105 x 72 mm användas för etikettskrivare. För mer information om etiketter och skrivare, se beställningssidan för etiketter och skrivare i Pacsoft Online.

 

Logga in

Pacsoft Online