Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi.
Asiakastarina

SkyPron tuotteet toimitetaan tilauspäivänä suoraan PostNordin varastolta

Turussa toimiva perheyritys SkyPro Oy on tekstiili- ja designtuotteiden tukkuliike, jonka asiakkaita ovat niin painotalot, brodeeraamot kuin liikelahjoja myyvät yritykset. Tuotteiden varastoinnista ja kuljetuksista vastaa PostNord.

SkyPron tarina sai alkunsa noin 30 vuotta sitten.

– Vuonna 1990 aloimme myydä auton takaluukusta t-paitoja. Siitä olemme pikkuhiljaa kasvaneet siihen, että nyt olemme hiukan yli kolmekymppinen yritys, hymyilee SkyPron toimitusjohtaja Virve Oravainen.


Toimiva varastotila, joka kehittyy liiketoiminnan mukana


SkyPro myy tuotteita asiakkailleen ainoastaan jälleenmyyjien välityksellä. Yhteistyö PostNordin kanssa alkoi yli 10 vuotta sitten, kun SkyPro siirsi varastonsa PostNordin tiloihin. Tuolloin ei ollut vielä ollenkaan tavallista, että SkyPron kaltainen tekstiilialan yritys olisi ulkoistanut varastonsa jollekin toiselle toimijalle. Tekstiilialan tuotteiden pakkaaminen poikkeaa yleisistä varastointikäytänteistä siinä, että tuotteita toimitetaan myös yksittäin.

– Päädyimme valitsemaan PostNordin, koska etsimme uusia toimitiloja. Meillä oli tuolloin käytössämme jalkapallokentän kokoinen varasto, mutta se oli huono, epämukava ja liian matala tila. PostNordin etuna oli se, että heiltä saisimme hyvät tilat, joissa voisimme myyntimme mukaan joko laajentua tai pienentyä, Oravainen muistelee.

Tuotteet toimitetaan tilauspäivänä


Varastoinnin lisäksi PostNord vastaa myös SkyPron tuotteiden kuljetuksista. Nykypäivänä yhä useampi meistä on tottunut siihen, että tuotteet saa tilauksen tekemisen jälkeen perille hyvin nopealla aikataululla. Tämä näkyy myös SkyPron yritysasiakkaiden tekemissä tilauksissa. PostNord on pystynyt tarjoamaan tuotteille nopeat kuljetukset.

– Nykyään on niin, että tuotteiden olisi pitänyt olla asiakkaalla jo eilen. PostNord toimittaa meille tulevat tilaukset saman päivän aikana edelleen meidän asiakkaillemme. Noutoasiakkaat voivat noutaa tilauksensa PostNordin varastolta kaksi tuntia tilauksesta. Tavarat toimitetaan siististi, ja työskentelyolosuhteet PostNordin tiloissa ovat hyvät, Oravainen kiittelee.

– Voin lämpimästi suositella heitä. Olen ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhömme, Oravainen toteaa.

Katso videolta SkyPron toimitusjohtajan Virve Oravaisen haastattelu

Video

Customer service