Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

DPDgroup ja PostNord laajentavat strategista yhteistyötään

Tiedote 25.06.2015

  • Menestyksekästä yhteistyötä täydennetään nyt vakuuttavalla B2C-strategialla
  • Käytettävissä yhteensä 26 000 pakettipisteen verkosto
  • DPD-brändistä tuttu näky pohjoismaisilla teillä

Euroopan pakettimarkkinoiden toiseksi suurin palveluntarjoaja, kansainvälinen DPDgroup-verkosto sekä alan pohjoismainen markkinajohtaja PostNord vahvistavat strategista yhteistyötään pakettikuljetuksissa. Laajennetun yhteistyön ytimessä on vakuuttava B2C-strategia, joka muun muassa yhdistää kumppaneiden pakettiverkostot luoden Eurooppaan yhtenäisen, yhteensä 26 000 pakettipisteen verkoston. Lisäksi DPD-brändi tulee näkymään osassa PostNordin kuljetuskalustoa Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

PostNord keskittää kaikki kansainväliset pakettikuljetuksensa DPDgroupille. DPDgroup toimittaa jatkossa perille Tanskasta, Ruotsista, Norjasta ja Suomesta muualle Eurooppaan lähetettävät paketit. Yhteistyön ansiosta PostNordin asiakkaat voivat käyttää pakettien noutamiseen ja palauttamiseen DPDgroupin laajaa pakettipisteverkostoa, joka kattaa yli 20 000 toimipaikkaa 10 maassa eri puolilla Eurooppaa. Lisäksi asiakkaille tarjotaan uusia mobiilipalveluja, jotka mahdollistavat lähetysten hallinnan ja räätälöinnin: DPD:n palkittu Predict-ratkaisu on nyt eurooppalaisten kuluttajien käytettävissä myös Pohjoismaista lähetettävien pakettien seurantaan.

”Olemme äärimmäisen tyytyväisiä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajemman ja vankemman tarjonnan Euroopan B2C-markkinoilla täydentämällä sitä edistyksellisillä palveluilla”, sanoo PostNordin Logistics-liiketoiminta-alueen johtaja Peter Kjaer Jensen.

”Kumppanuutemme on pitkä ja menestyksekäs ja täydentyy nyt edistyksellisellä tavalla. PostNord on johtava logistiikka- ja verkkokauppapalveluiden toimittaja Pohjoismaissa, ja yhteistyömme ansiosta voimme tarjota DPD:n asiakkaiden käyttöön 5 800 pohjoismaista pakettipistettä”, toteaa DPDgroupin Euroopan-toimintojen johtaja, GeoPostin varatoimitusjohtaja Christian Emery.

”Pitkäaikainen yhteistyömme PostNordin kanssa tarkoittaa, että olemme saumattomasti asiakkaidemme käytettävissä kaikkialla Euroopassa”, lisää GeoPostin strategisista hankkeista ja kumppanuuksista vastaava johtaja Arnold Schroven.

Vuonna 2002 käynnistetty ja siitä lähtien tasaisesti laajentunut yhteistyö tulee myös näkymään konkreettisesti Pohjoismaissa. Vuoden loppuun mennessä DPD-brändi näkyy 200:ssa PostNordin kuljetusajoneuvossa Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa osoituksena uudesta Euroopan laajuisesta kuljetuspalvelusta. DPDgroup esitteli maaliskuussa brändinsä uuden visuaalisen ilmeen, joka on yhtenäinen kaikkialla Euroopassa.

Tietoa DPDgroupista

DPDgroup on Euroopan toiseksi laajin kansainvälinen pakettiverkosto. DPDgroup yhdistää innovatiivisen teknologian ja paikallisen osaamisen tarjotakseen joustavia ja käyttäjäystävällisiä palveluita sekä pakettien lähettäjille että vastaanottajille. Alan johtavalla Predict-palvelullaan DPDgroup asettaa uuden riman palveluiden kätevyydelle mahdollistamalla asiakkaille lähetysten jatkuvan seurannan.
Yhteensä 26 000 työntekijän ja 20 000 paikallisen pakettipisteen voimin DPDgroup toimittaa kolme miljoonaa pakettia yli 230 maahan joka päivä neljän kaupallisen brändinsä alla: DPD, Chronopost, SEUR ja Interlink Express.
DPDgroup-pakettiverkosto on osa GeoPost-holdingyhtiötä, jonka liikevaihto vuonna 2014 oli 4,9 miljardia euroa. GeoPostin omistaa ranskalainen Le Groupe La Poste -konserni.

Tietoa PostNordista

Me toimitamme. PostNord on johtava Pohjoismaihin, Pohjoismaista ja Pohjoismaissa tarjottavien viestintä- ja logistiikkaratkaisujen toimittaja. Varmistamme myös postipalvelut yksityishenkilöille ja yrityksille Ruotsissa ja Tanskassa. Asiantuntemuksemme ja vahvan jakeluverkostomme avulla luomme edellytykset tulevaisuuden viestinnälle, verkkokaupalle, jakelulle ja logistiikalle Pohjoismaissa. Vuonna 2014 konsernin liikevaihto oli 40 miljardia Ruotsin kruunua (noin 4,5 miljardia euroa), ja sillä oli 38 000 työntekijää. Konsernin emoyhtiö on ruotsalainen julkinen yhtiö, ja sen pääkonttori sijaitsee Solnassa.

Customer service