Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi.

Joulusesongin muistilista

Vuoden vilkkain pakettiaika on pian käsillä. Me PostNordilla olemme valmiita ottamaan joulusesongin vastaan ja toimittamaan lähetyksesi perille nopeasti ja luotettavasti. Katso tästä joulun viimeiset lähetyspäivät ja sesongin muut tärkeät tiedot.

Viimeiset lähetyspäivät ennen joulua ja vuodenvaihdetta


Kotimaan lähetykset ehtivät perille ennen joulua, kun ne lähetetään viimeistään 21. joulukuuta. Ennen vuodenvaihdetta toimitettavat lähetykset tulee lähettää viimeistään 23. joulukuuta.

Ulkomaille toimitettavien lähetysten viimeiset lähetyspäivät vaihtelevat kohdemaan mukaan.

Ruotsiin toimitettavat lähetykset ehtivät perille ennen joulua, kun ne lähetetään viimeistään 17. joulukuuta. Ennen vuodenvaihdetta Ruotsiin toimitettavat lähetykset tulee lähettää viimeistään 22. joulukuuta.

Viroon toimitettavat lähetykset ehtivät perille ennen joulua, kun ne lähetetään viimeistään 18. joulukuuta. Muualle Baltiaan jouluksi toimitettavat lähetykset tulee lähettää viimeistään 16. joulukuuta.

Monipuoliset toimitusmahdollisuudet


Avaamme vuoden loppuun mennessä 170 uutta noutopistettä. Lisäksi vastaanottajien käytössä on sata sesongin ajaksi perustettavaa väliaikaista noutopistettä. Lisäämme suosituimpien noutopisteiden täyttökertoja ja toimitamme lähetyksiä noutopisteisiin myös lauantaisin ja sunnuntaisin. Noutopisteiden säilytysaika on lyhennetty 14 päivästä 7 päivään, jotta mahdollisimman moni lähetys saadaan ohjattua vastaanottajan toivomaan noutopisteeseen.

Otamme pääkaupunkiseudulla käyttöön uuden kotitoimitusmallin, jonka ansiosta vastaanottaja saa pakettinsa entistä vaivattomammin ja täsmällisemmin. Kotitoimituksia teemme 14. marraskuuta alkaen myös lauantaisin muun muassa pääkaupunkiseudulla. Teemme kotitoimituksia entistä useammilla alueilla myös iltaisin.

Asiakaspalvelun laajennetut aukioloajat


Asiakaspalvelumme palvelee laajennetuin aukioloajoin 16. marraskuuta lähtien. Puhelinasiakaspalvelumme on arkisin avoinna kaksi tuntia pidempään kuin normaalisti palvellen kello 7–20. Kaikki asiakaspalvelukanavamme ovat sesongin ajan avoinna myös lauantaisin kello 10–16. Katso asiakaspalvelumme tarkemmat aukioloajat ja yhteystiedot täältä.

Miten voimme auttaa logistiikassa?

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

Kundservice