Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi.

Jussi Broberg nimitetty PostNord Oy:n TPL-yksikön johtoon

PostNord Oy on nimittänyt Jussi Brobergin 1.12. alkaen TPL-yksikön johtajaksi ja PostNord Oy:n johtoryhmän jäseneksi.

Broberg siirtyy PostNord Oy:lle PostNord Strålforsin tuotantojohtajan tehtävästä. Hänellä on vahva operatiivinen ja hankintatoimen tausta sekä vankka kokemus etenkin muutosprojektien vetämisestä.

PostNordin TPL-liiketoiminta kattaa laajan logistiikkapalveluiden kokonaisuuden tuotteiden varastoinnista aina varastonohjausjärjestelmiin saakka. Brobergin johdolla PostNord Oy:n TPL-liiketoiminta on tarkoitus nostaa uudelle tasolle.

– Varastoinnin ulkoistusaste on vielä suhteellisen alhainen, mutta ala on vahvassa kasvussa. PostNordin markkinaosuus on Suomessa tällä hetkellä melko pieni, joten otettavaa riittää, Broberg toteaa.

Lisätietoja:
Johanna Starck, toimitusjohtaja, 0400 996 608, johanna.starck@postnord.com  
Katja Luotola, Manager, Marketing and Communications, 050 302 5639, katja.luotola@postnord.com 


PostNord on johtava Pohjoismaihin, Pohjoismaista ja Pohjoismaissa tarjottavien viestintä- ja logistiikkaratkaisujen toimittaja. Varmistamme myös postipalvelut yksityishenkilöille ja yrityksille Ruotsissa ja Tanskassa. Asiantuntemuksemme ja vahvan jakeluverkostomme avulla luomme edellytykset tulevaisuuden viestinnälle, verkkokaupalle, jakelulle ja logistiikalle Pohjoismaissa. Vuonna 2017 konsernilla oli 31 000 työntekijää, ja sen liikevaihto oli 3,8 miljardia euroa. Konsernin emoyhtiö on ruotsalainen julkinen yhtiö, ja sen pääkonttori sijaitsee Solnassa.www.postnord.fi

Customer service