Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi.

Kaksi uutta palvelukanavaa asiakkaiden käyttöön

Olemme palvelleet asiakkaitamme helmikuusta lähtien WhatsAppissa, ja hiljattain otimme verkkosivuillamme käyttöön chatbotin. Uusien vaihtoehtojen myötä palvelemme asiakkaitamme jo kahdeksassa eri kanavassa.

WhatsApp täydentää sosiaalisen median asiakaspalvelukanavavalikoimaamme, johon kuuluvat ennestään Twitter ja Facebook. Palvelemme WhatsAppissa tällä hetkellä arkisin kello 7–20 numerossa 040 483 9458.

– Uskomme, että asiakkaita tulee palvella siellä, missä he viettävät aikaa muutenkin. Sosiaalinen media on tärkeä osa ihmisten arkea, joten se on luonteva paikka myös asiakaspalvelulle, PostNordin asiakaspalvelupäällikkö Katarina Kangas sanoo.

Keskusteleva chatbot palvelee itsenäisiä tiedonhakijoita

Verkkosivuiltamme löytyvä chatbot vastaa asiakkaiden kysymyksiin sille annettujen hakusanojen ja -lauseiden perusteella. Chatbotin ansiosta erillistä yhteydenottoa asiakaspalveluun ei tarvita, mikä nopeuttaa palvelun saamista.

– Etenkin moni suomalainen haluaa asioida digitaalisissa kanavissa itsenäisesti. Chatbotin avulla voimme tarjota mieluisan vaihtoehdon myös niille asiakkaille, jotka etsivät tietoa mieluiten itse, Kangas toteaa.

Jos chatbot ei pysty vastaamaan sille esitettyyn kysymykseen, keskustelu ohjautuu PostNordin asiakaspalvelijalle, joka osaa neuvoa eteenpäin asiassa kuin asiassa.

– Uudenlaisten kanavien rooli asiakaspalvelussa kasvaa puhelimen ja sähköpostin kustannuksella, sillä pystymme tarjoamaan niissä entistä henkilökohtaisempaa palvelua entistä nopeammin, Kangas tiivistää.

Lue lisää: Asiakaspalvelumme yhteystiedot

Customer service