Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi.

Loppuvuoden huippusesonki saa PostNordin pyörät pyörimään entistä tehokkaammin

Marraskuun lopulle ajoittuva Black Friday käynnistää logistiikka-alalla sesongin, joka jatkuu aina jouluun asti. PostNordilla odotetaan päivä päivältä kasvavia pakettimääriä innolla, sillä olemme valmistautuneet loppuvuoden rutistukseen huolellisesti.

Kohoavien lähetysvolyymien käsittelyssä meitä tukee hiljattain uudistettu Turun terminaali, jonka sydämessä sykkii uusi pakettilajittelija. Modernilla lajittelijalla voidaan käsitellä jopa 100 000 pakettia vuorokaudessa. Huippuinvestointi on toteutettu yhteistyössä Matkahuollon kanssa, jonka Turussa tapahtuva paketinlajittelutoiminta siirtyi uudistuksen yhteydessä liikkeen luovutuksella PostNordille.

Lajittelun ohella kiinnitämme joulun alla erityishuomiota tavallista suurempien pakettimäärien kuljettamiseen. Tehostamme kuljetusajoneuvojen kulkureittejä ja hyödynnämme operatiivista yhteistyötämme Matkahuollon kanssa käyttämällä jaettuja tilojamme joustavasti. 

Terminaaleista vastaanottajien noudettaviksi saapuvat paketit aiheuttavat ruuhkaa ympäri Suomen. Sumaa helpottavat vuoden mittaan avatut ja yhä avattavat uudet noutopisteet ja pakettiautomaatit. Automaattien säilytysaika on lyhennetty seitsemään päivään, jotta ne eivät ruuhkautuisi joulunalusajan tiimellyksessä.

Laajennamme asiakaspalvelumme aukioloaikoja 23.11.–21.12., jolloin palvelemme myös lauantaisin kello 10–16. Tavoitat meidät lauantaisin parhaiten Twitteristä, Facebookista ja puhelimitse. Arkisin asiakaspalvelumme on avoinna normaalisti puhelimitse ja sähköpostilla kello 7–20 ja sosiaalisen median kanavissa kello 8–18.

Kundservice