Näin onnistumme joulusesongissa yhdessä

Black Friday käynnistää vuoden vilkkaimmat viikot ja pitää meidät PostNordilla kiireisinä vuodenvaihteeseen asti. Me toimitamme lähetyksesi perille nopeasti ja luotettavasti myös joulusesongin aikana. Näillä vinkeillä autat meitä onnistumaan tehtävässämme myös silloin, kun pakettien määrä on suurimmillaan.

Ole ajoissa liikkeellä


Laita lähetykset matkaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta vältät sesongin viimeisten päivien ruuhkan. Löydät joulun ja vuodenvaihteen viimeiset lähetyspäivät täältä.

Ilmoita poikkeamista etukäteen


Mikäli sinulla on reilusti normaalia enemmän noudettavia lähetyksiä, ilmoita tästä ennakkoon puhelimitse asiakaspalveluumme. Näin osaamme varata lähetyksillesi oikeankokoisen kaluston ja saamme kaikki paketit kerralla kyytiin. Löydät asiakaspalvelumme yhteystiedot täältä.

Pysy sovituissa noutoajoissa

Varmista, että lähetykset ovat valmiina noudettavaksi ennen kuin noudamme ne luotasi. Näin vältymme ylimääräisiltä viivästyksiltä.

Kysy ensin Apurilta


PostNordin Apuri kertoo vastaukset yleisimpiin lähettämiseen, vastaanottamiseen ja palauttamiseen liittyviin kysymyksiin. Löydät Apurin klikkaamalla verkkosivujemme oikeassa alakulmassa olevaa sinistä kuvaketta.

Suosi puhelinta kiireellisissä tapauksissa


Kun eteen tulee nopeaa ratkaisua vaativa ongelma eikä Apuri osaa auttaa, soita asiakaspalveluumme. Puhelin on sähköpostia ja muita asiakaspalvelukanaviamme nopeampi keino selvittää kiireelliset tapaukset. Löydät asiakaspalvelumme yhteystiedot täältä.

Joulusesongin muistilista


Katso joulun ja vuodenvaihteen viimeiset lähetyspäivät, asiakaspalvelumme laajennetut aukioloajat sekä sesongin muut tärkeät tiedot täältä.

Miten voimme auttaa logistiikassa?

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous