Sesonki 2021

Näin onnistumme joulusesongissa yhdessä

Black Friday käynnistää vuoden vilkkaimmat viikot ja pitää meidät PostNordilla kiireisinä vuodenvaihteeseen asti. Me toimitamme lähetyksesi perille nopeasti ja luotettavasti myös joulusesongin aikana. Näillä vinkeillä autat meitä onnistumaan tehtävässämme myös silloin, kun pakettien määrä on suurimmillaan.

Ole ajoissa liikkeellä

Laita lähetykset matkaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta vältät sesongin viimeisten päivien ruuhkan. Löydät joulun viimeiset lähetyspäivät täältä.

Ilmoita poikkeamista etukäteen

Mikäli sinulla on reilusti normaalia enemmän noudettavia lähetyksiä, ilmoita tästä ennakkoon puhelimitse asiakaspalveluumme. Näin osaamme varata lähetyksillesi oikeankokoisen kaluston ja saamme kaikki paketit kerralla kyytiin. Löydät asiakaspalvelumme yhteystiedot täältä.

Pysy sovituissa noutoajoissa

Varmista, että lähetykset ovat valmiina noudettavaksi ennen kuin noudamme ne luotasi. Näin vältymme ylimääräisiltä viivästyksiltä.

Kysy ensin Apurilta

PostNordin Apuri kertoo vastaukset yleisimpiin lähettämiseen, vastaanottamiseen ja palauttamiseen liittyviin kysymyksiin. Löydät Apurin klikkaamalla verkkosivujemme oikeassa alakulmassa olevaa sinistä kuvaketta.

Suosi chattia kiireellisissä tapauksissa

Kun eteen tulee nopeaa ratkaisua vaativa ongelma eikä Apuri osaa auttaa, lähetä viesti asiakasportaalin chattiin. Asiakasportaali on sähköpostia ja muita asiakaspalvelukanaviamme nopeampi keino selvittää kiireelliset tapaukset. Kirjaudu sisään asiakasportaaliin täältä.

Sesonkisivusto

Tarkista joulun viimeiset lähetyspäivät, asiakaspalvelumme laajennetut aukioloajat sekä sesongin muut tärkeät tiedot sesonkisivustoltamme.

Oletko kiinnostunut palveluistamme?

Pyydä tarjous