Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi.

Olemme valmiina loppuvuoden sesonkiin

Syksyn saapuminen käynnistää lähtölaskennan verkkokaupan vuoden tärkeimpään sesonkiin. Me PostNordilla olemme valmistelleet loppuvuotta jo usean kuukauden ajan ja tehneet vuoden aikana lukuisia parannuksia, jotta sesonki sujuisi vaivatta.

Loppuvuoden sesongin hektisin vaihe ajoittuu marraskuun lopulta jouluun asti kestävälle ajanjaksolle, jonka käynnistää viime vuosina Black Friday -shoppailupäivästä viikon mittaiseksi ostoskarnevaaliksi venynyt Black Week. Tänä vuonna Black Week starttaa 22. marraskuuta.

Tärkein sesongin sujuvaa läpivientiä edistävä panostuksemme on upouusi Tampereen terminaali, joka otetaan käyttöön lähiviikkojen aikana. Terminaalia on rakennettu huolella pitkin vuotta, ja se saadaan täyteen kapasiteettiinsa ennen sesongin kriittisimpiä vaiheita.

– Tampereen uusi terminaali kasvattaa merkittävästi kyvykkyyttämme käsitellä sesongin pakettivirtoja. Kahdessa vuorossa pyörivä keskus nostaa Tampereen liikenteen solmukohdaksi Vantaan ja Turun rinnalle, ja sen ansiosta voimme varmistaa, ettei terminaaleihimme synny toimituksia hidastavia pullonkauloja. Optimoimalla tavaravirtoja jatkuvasti kolmen pääterminaalimme välillä pidämme huolen pakettiliikenteen sujuvuudesta, PostNordin operatiivinen johtaja Leif Göransson sanoo.

Terminaalien ohella panostamme myös kuljetuskalustoomme, jonka vahvuus kasvaa perinteisesti sesongin edetessä. Tänä vuonna olemme investoineet ennätyksellisen paljon sähköllä, uusiutuvalla dieselillä ja muilla vaihtoehtoisilla käyttövoimilla kulkeviin ajoneuvoihin vastuullisuustavoitteemme mukaisesti.

– Lisäämme kotitoimituksia tekevien autojen ja runkokuljetusten määrää sesongin aikana ja täytämme noutopisteitä normaalia useammin. Kuluttajien arkea helpottaaksemme avaamme vuoden loppuun mennessä 120 uutta noutopistettä, Göransson jatkaa.

Tavoitteenamme on ottaa loppuvuoden aikana käyttöön useita uusia toimitusvaihtoehtoja, kuten PostNordin omat ulkokäyttöiset pakettiautomaatit. Lisäksi palkkaamme asiakaspalveluumme sesongin ajaksi lisähenkilökuntaa, ja palvelemme laajennetuin aukioloajoin niin arkena kuin viikonloppuisin.

Viimeiset lähetyspäivät ennen joulua


Kotimaan lähetykset ehtivät perille ennen joulua, kun lähetät ne viimeistään tiistaina 21. joulukuuta. Ulkomaille toimitettavien lähetysten viimeiset lähetyspäivät vaihtelevat kohdemaan mukaan.

Oletko kiinnostunut palveluistamme?

Pyydä tarjous

Customer service