Mene suoraan päävalikkoon Siirry päävalikkoon Kielivalikkoon

PostNord ja Zalando solmivat uuden yhteistyösopimuksen

Sopimus kattaa kaikki PostNordin neljä markkina-aluetta Pohjoismaissa, joissa PostNord toimii Zalandon ainoana logistiikkakumppanina.

“Olemme iloisia, että Zalando päätti jatkaa kumppanuuttamme. Yritykselle tuottamamme palvelut ovat PostNordin ydinliiketoimintaa logistiikkamarkkinoilla: toimitamme kuluttajapaketit perille kaikissa Pohjoismaissa. Sopimuksen jatkaminen on osoitus kyvystämme kasvaa asiakkaidemme myötä ja tarjota strategisia palveluita, jotka vastaavat heidän muuttuviin tarpeisiinsa”, PostNordin konserni- ja toimitusjohtaja Håkan Ericsson kertoo.

Sopimus kattaa linjaliikenteen eli kuljetuksen Zalandon varastoilta PostNordin terminaaleihin ja jakelun terminaaleista loppuasiakkaille. Ainutlaatuinen palvelu, joka on kehitetty erityisesti Zalandolle ja jota kokeillaan parhaillaan Tukholmassa, on maksuton palautusten nouto tunnin sisällä loppuasiakkaan valitsemasta toimituspaikasta.

“Asiakkaat ovat liiketoimintamme ytimessä. Sujuvat toimitus- ja palautuspalvelut ovat osa tarjontaamme heille. Kun Zalando laajensi toimintaansa Pohjoismaihin, totesimme PostNordin olevan meille luotettava kumppani. Entistä vaivattomampi toimituspalvelu on saanut myös asiakastyytyväisyyden kasvuun. Tämän menestyksekkään kumppanuuden jatkuminen on erittäin hyvä asia sekä meille että pohjoismaisille asiakkaillemme”, Zalandon Pohjois-Euroopan toimitusjohtaja Kenneth Melchior kertoo.

Zalando on ollut PostNordin asiakas siitä lähtien, kun yrityksen toiminta laajeni pohjoismaisille markkinoille vuonna 2010.

 

Lisätiedot:PostNord Media Relations, puhelin: 46 10 436 10 10, sähköposti: press@postnord.com

Yhteyshenkilö: Thomas Backteman. Tämä tiedote sisältää sellaisia tietoja, jotka PostNord AB (publ) on velvollinen julkistamaan EU:n markkinoiden väärinkäyttöasetuksen ja arvopaperimarkkinalain mukaisesti. Tiedot lähetettiin julkaistavaksi yllä mainitun yhteyshenkilön toimiston kautta 4. syyskuu 2018 klo 15.30 CET.

PostNordon johtava Pohjoismaihin, Pohjoismaista ja Pohjoismaissa tarjottavien viestintä- ja logistiikkaratkaisujen toimittaja. Varmistamme myös postipalvelut yksityishenkilöille ja yrityksille Ruotsissa ja Tanskassa. Asiantuntemuksemme ja vahvan jakeluverkostomme avulla luomme edellytykset tulevaisuuden viestinnälle, verkkokaupalle, jakelulle ja logistiikalle Pohjoismaissa. Vuonna 2017 konsernilla oli 31 000 työntekijää, ja sen liikevaihto oli 3,8 miljardia euroa. Konsernin emoyhtiö on ruotsalainen julkinen yhtiö, ja sen pääkonttori sijaitsee Solnassa www.postnord.com

Zalandoon Euroopan johtava muoti- ja lifestyle-verkkokauppa naisille, miehille ja lapsille. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoima lifestyle-tuotteita, kuten kenkiä, vaatteita, asusteita ja kauneudenhoitotuotteita, kätevästi yhdestä paikasta maksuttomalla toimituksella ja palautuksella. Valikoimaamme kuuluu lähes 2000 kansainvälistä tuotemerkkiä aina suosituista brändeistä pikamuotiin ja paikallisiin merkkeihin. Lisäksi tarjoamme oman tuotemerkkimme tuotteita. Paikallisesti räätälöity tarjontamme vastaa asiakkaidemme mieltymyksiin kunkin maan markkinoilla. Toimimme Euroopassa 17 maassa: Alankomaissa, Belgiassa, Espanjassa, Irlannissa, Isossa-Britanniassa, Italiassa, Itävallassa, Luxemburgissa, Norjassa, Puolassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Sveitsissä, Tanskassa ja Tšekissä. Logistiikkaverkostoomme kuuluu viisi keskitettyä täydennyskeskusta, joiden ansiosta pystymme tehokkaasti palvelemaan asiakkaitamme ympäri Eurooppaa. Toimintaa tukevat paikallisten asiakkaiden tarpeisiin keskittyvät varastomme Pohjois-Italiassa, Ranskassa ja Ruotsissa. Uskomme, että pystymme tarjoamaan sekä asiakkaille että muotiyrityksille houkuttelevaa arvoa yhdistämällä muodin, virtaviivaisen toiminnan ja teknologian. 

Kundservice