Mene suoraan päävalikkoon Siirry päävalikkoon Kielivalikkoon

PostNord näkyy vahvasti koripallon EM-kisoissa

Viidenkymmenen vuoden tauon jälkeen Suomi pääsee isännöimään koripallon EM-kisoja. Suomessa pelataan FIBA EuroBasket 2017 -kisojen yhden alkulohkon ottelut

Kisoja käydään yhteensä neljässä eri maassa, Suomen lisäksi myös Romania, Israel ja Turkki toimivat isäntämaina. Pudotuspelit pelataan Turkissa. Suomessa ottelupaikkana toimii Hartwall Areena, johon mahtuu 14 000 katsojaa. Kisat saavat myös runsaasti näkyvyyttä televisiossa ja muissa medioissa. 

PostNord on Suomen maajoukkueen Susijengin pääyhteistyökumppani ja kisojen aikana PostNord näkyy edustavasti niin kisa-areenalla kuin sen ulkopuolellakin. Areenalla PostNord näkyy muun muassa laitamainoksissa. Otteluiden alussa pelipallot toimittaa PostNordin asuun pukeutunut avustaja. 

Helsingin keskustassa Kansalaistori muuntautuu EM-kisojen ajaksi koripallon tapahtumakeskukseksi sekä Suomen suurimmaksi kisastudioksi. PostNord on mukana tarjoamalla yleisölle mahdollisuuden kokeilla heittää pallo koriin Lauri Markkasen torjunnan ohi. Luonnollisen kokoinen näköis-Lauri ei ole ihan helppo ohitettava!

Kisat käynnistyvät elokuun 31. päivä ja Suomen Susijengi kohtaa tuolloin Ranskan. Alkulohkon ottelut Suomessa päättyvät 6. syyskuuta. EM-finaali pelataan Istanbulissa sunnuntaina 17. syyskuuta

Katso video, jossa Susijengin Jamar Wilson kokeilee PostNordin kuljettajan hommia.

Kundservice