Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi.

PostNord tiivistää yhteistyötä Matkahuollon kanssa – Turussa lajiteltavat paketit ja lajittelutyö siirtyvät PostNordin terminaaliin

PostNord ja Matkahuolto syventävät operatiivista yhteistyötään ja alkavat lajitella paketteja PostNordin Turun terminaalissa uudenlaisella modernilla pakettilajittelijalla. Uuden huippumodernin pakettilajittelijan myötä yritykset pystyvät vastaamaan tehokkaasti koko ajan kasvaviin verkkokauppavolyymeihin.

Verkkokaupan kasvu tuo koko ajan suurempia määriä paketteja käsiteltäväksi pakettiterminaaleihin – vuosittainen kasvu on 20-30 prosentin luokkaa. Samalla asiakkaiden odotukset kuljetusten laatuun ja nopeuteen liittyen kasvavat.

Uusi pakettilajittelija mahdollistaa huomattavasti aiempaa tehokkaamman ja samalla hellävaraisemman käsittelyn. Aiempaan verrattuna paketteja voidaan käsitellä uuden lajittelijan avulla kaksinkertainen määrä samassa ajassa – jopa 100 000 pakettia vuorokaudessa. Palvelu lähettäville yrityksille paranee ja vastaanottajat saavat pakettinsa entistäkin nopeammin.

”Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaiden odotuksia ja tarpeita. Verkkokaupan huima kasvu asettaa haasteita lähetysten logistiikalle, ja Turun terminaalimme uudistukset sekä uusi huippumoderni lajittelija ovat osaltaan vastauksemme niihin. Turku on erittäin tärkeä väylä Ruotsiin ja sitä kautta koko Eurooppaan – suurin osa ulkomaan lähetyksistä kulkee Turun kautta”, sanoo PostNord Oy:n toimitusjohtaja Johanna Starck.

Investointi on toteutettu yhteistyössä Matkahuollon kanssa, jonka paketinlajittelutoiminta siirtyy uudistuksen yhteydessä liikkeen luovutuksella Matkahuollon Postikadun terminaalista PostNordin Ovakonkadun terminaaliin. Samassa yhteydessä 29 Matkahuollon lajittelutyötä tekevää työntekijää siirtyy vanhoina työntekijöinä PostNordin palvelukseen ja työskentelemään uudistettuun terminaaliin.

Uusi lajittelija on nyt testikäyttövaiheessa ja tulee olemaan täydessä valmiudessa Black Friday’sta jouluun jatkuvan pakettisesonkiin mennessä. Sesongista odotetaan tänäkin vuonna ennätysvilkasta.

Customer service