Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi.

PostNordille liikkeen luovutuksessa 96 uutta työntekijää

PostNordin henkilöstö Suomessa kasvaa 1.3.2019 lähes satapäisellä joukolla, kun TPL-varastojen henkilöstö Vantaalla, Turussa ja Lahdessa siirtyy kumppanin palveluksesta postnordilaisiksi.

- Yrityksemme strategiana on tarkastella ja linjata uudelleen, mikä osa työstä tehdään oman henkilöstön voimin ja mikä ulkoistetaan kumppaneille. TPL-varastojen osalta olemme päätyneet siihen, että meille on tärkeää tuottaa palvelu oman henkilöstön voimin, PostNord Oy:n Head of TPL Jussi Broberg toteaa.

PostNordin TPL-liiketoiminta kattaa laajan logistiikkapalveluiden kokonaisuuden tuotteiden varastoinnista aina varastonohjausjärjestelmiin saakka.

PostNord Oy:n ja Transval Group Oy:n liikkeen luovutus koskee vain TPL-varastojen henkilöstöä, eikä terminaalien henkilöstö kuulu sen piiriin. Liikkeen luovutuksen myötä PostNord Oy:n palkkalistoilla on 260 työntekijää. Yhteensä PostNord työllistää Suomessa noin 500 henkilöä.

Lisätietoja:
Jussi Broberg, Head of TPL, 044 070 5555, jussi.broberg@postnord.com
Katja Luotola, Manager, Marketing and Communications, 050 302 5639, katja.luotola@postnord.com

Customer service