Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi.

Sonja Heikkilä aloitti PostNordilla liiketoiminnan kehitys- ja innovaatiotehtävissä

blobid1.jpg

PostNord on nimittänyt Sonja Heikkilän Business Development & Innovation Lead -tehtävään 14.9.2020 alkaen.

Heikkilä tulee keskittymään PostNordilla kuluttajapuolen palvelukokonaisuuden kehittämiseen sekä viimeisen kilometrin haasteiden ratkaisemiseen. Kuluttajien odotukset muuttuvat digitalisaation edetessä, ja PostNordille on tärkeää pystyä vastaamaan näihin muutoksiin sekä olevia tuotteita palveluita kehittämällä että täysin uusilla innovaatioilla.

Heikkilä on koulutukseltaan liikennetekniikan diplomi-insinööri. Hän teki diplomityönsä Mobility as a Service -aiheesta, ja päätyi sen myötä mukaan kansainvälisiin MaaS-foorumeihin. Heikkilä siirtyi PostNordille Škoda Auton digitaalisesta innovaatiokeskuksesta Prahasta. Sitä ennen hän johti OP Ryhmässä strategista liikkumisen palveluihin keskittynyttä uudistumisohjelmaa, jonka tuloksena Suomen markkinoille tuotiin viisi täysin uudenlaista liikkumisen palvelua.

”Aloitan työt PostNordilla erittäin innoissani. Ala on uuden arjen myötä uusien mahdollisuuksien edessä, kun verkkokaupan tilaukset ja toimitukset ovat tulleet tutuiksi yhä useammalle. Logistiikka on minulle toimialana uusi, mutta olen oppinut paljon kuluttajien käyttäytymisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä henkilöliikkumisen hankkeiden parissa niin Suomessa kuin ulkomailla. Kummassakin pyrkimyksenä on helpottaa asiakkaan arkea helppokäyttöisillä palveluilla, jotka pystytään tuottamaan kustannustehokkaasti ja kannattavasti. Otan tämän haasteen innolla vastaan”, Heikkilä sanoo.

Customer service