Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi.

Uusia lisäpalveluita yrityksiin lähetettäville paketeille

PostNordin palvelu-uudistus etenee. 1.5.2019 alkaen käytettävissänne on useita uusia ominaisuuksia PostNord Parcel -palveluun.

Toimitus yritysasiakkaallenne ennen kello 9 tai ennen kello 12

Voit tilata yritysasiakkaille lähettämillesi paketeille toimituksen tietyillä alueilla Suomessa jo ennen kello aamuyhdeksää tai ennen kello 12. Palvelu on käytettävissäsi lisäveloituksesta:

Ennen kello 9   3,90 e / paketti
Ennen kello 12  1,95 e / paketti

Ennakkoilmoitus ja kuljettajan soitto yritysasiakkaillenne sekä toimitus ilman kuittausta

Voit jatkossa tilata lähetyksestäsi ennakkoilmoituksia asiakkaallenne. Ennakkoilmoitus voidaan lähettää asiakkaalle, kun PostNord on vastaanottanut lähetyksen toimitettavaksi ja kun lähetys on lähdössä jakeluun. Voit myös tilata toimituskuittauksen siitä, että lähetys on toimitettu perille sekä lisäveloituksesta kuljettajan soiton asiakkaallesi ennen toimitusta. Voit myös sopia kanssamme toimituksesta ilman kuittausta.

Ennakkoilmoitus kun PostNord on vastaanottanut lähetyksen toimitettavaksi 0 e
Toimitusilmoitus kun lähetys on lähdössä jakeluun 0 e
Toimituskuittaus siitä, että lähetys on toimitettu perille 0 e
Kuljettajan soitto ennen toimitusta 6 e / lähetys
Toimitus ilman kuittausta 0 e

Rajoitettu määrä vaarallisia aineita

Voit myös lähettää jatkossa rajoitetun määrän vaarallisia aineita kotimaan ja Pohjoismaiden lisäksi muihin Euroopan maihin. Lue lisää vaarallisten aineiden lähettämisestä.

Toimitamme paketit yrityksiin joka arkipäivä työpäivän aikana. Voit luonnollisesti seurata kutakin pakettia koko sen matkan ajan, sillä jokainen lähetys on seurattavissa.

 

Lue lisää PostNord Parcel -palvelusta. 

Palautetta?

Haluatko antaa palautetta uusista PostNord Parcelin lisäpalveluista? Voit tehdä sen täällä.

Customer service