We deliver -rahaston haku on jälleen auki

We deliver

PostNordin, Koripalloliiton ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakaa tukia kolmannen kerran vähävaraisten perheiden koripalloharrastuksen tukemiseen. Hae tukea sunnuntaihin 19. tammikuuta mennessä.

PostNordin ja Suomen Koripalloliiton yhteistyön osana perustettiin viime vuonna We deliver -rahasto, jonka avulla PostNord tarjoaa stipendejä koripallon harrastamisesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vähävaraisille perheille.

PostNordin lisäksi We deliver -rahaston lahjoittajajoukko on vuoden aikana kasvanut niin yrityksillä kuin yksityishenkilöillä.

– Rahasto on ensimmäisen vuoden aikana auttanut 106 vähävaraista lasta pysymään paremmin kiinni koripalloharrastuksessa. Kasvavan lahjoittajajoukon myötä pystymme auttamaan yhä useampaa perhettä, Koripalloliiton yhteyspäällikkö Jussi Laurila kiittelee.

Ensimmäisen vuoden aikana hakemuksia tuli yhteensä 385.

– Hakemusten määrä on yllättänyt. Se kertoo siitä, että tällaiselle toiminnalle on tarvetta. Suuri kiitos tästä menee yhteistyökumppani PostNordille, jonka arvomaailma on meidän toimintamme kanssa yksi yhteen ja joka näkee toiminnalle vahvan tarkoituksen, Laurila jatkaa.

Tukea voi hakea esimerkiksi seuran kausimaksuihin, uusien korisvarusteiden hankkimiseen tai pelaajan turnausmatkoihin sekä harjoitusleirien kustannuksiin.

Ensimmäisen kerran We deliver -rahaston tukia jaettiin vuosi sitten ja nyt käynnistyvä hakukierros on järjestyksessään jo kolmas. Tukien hakeminen tapahtuu erillisen hakulomakkeen kautta.

Tuki on kausikohtainen, ja sitä voi hakea kaksi kertaa kauden aikana. Yhteensä tukea voi saada enintään 500 euroa per alkava koripallokausi.

Tuen saaminen edellyttää vaadittavien lisätietojen antamista ja hakijoiden saatavilla olevat taustatiedot tarkistetaan.

Täytä hakemus tästä linkistä.