Mene suoraan päävalikkoon Siirry päävalikkoon Kielivalikkoon

We deliver -rahaston haku on jälleen auki – hae 15.9. mennessä

PostNordin, Koripalloliiton ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakaa tukia viidennen kerran vähävaraisten perheiden koripalloharrastuksen tukemiseen. Hae tukea tiistaihin 15.9. mennessä.

PostNordin ja Suomen Koripalloliiton yhteistyön osana perustettiin vuonna 2018 We deliver -rahasto, jonka avulla PostNord sekä muut lahjoittajat tarjoavat stipendejä koripallon harrastamisesta aiheutuvien kulujen kattamiseen vähävaraisille perheille.

Kaudella 2019–2020 rahasto jakoi yhteensä 170 stipendiä, joiden yhteissumma oli 37 988 euroa. Stipendit mahdollistivat monen lapsen jatkon rakkaan harrastuksen parissa.

Tukea voi hakea esimerkiksi seuran kausimaksuihin, uusien korisvarusteiden hankkimiseen tai pelaajan turnausmatkoihin sekä harjoitusleirien kustannuksiin.

Tuki on kausikohtainen ja sitä voi hakea kaksi kertaa kauden aikana. Yhteensä tukea voi saada enintään 500 euroa per alkava koripallokausi. Uuden koripallokauden alkamisen myötä perheet voivat saada tukea riippumatta viime kauden päätöksistä.

Ensimmäisen kerran We deliver -rahaston tukia jaettiin kaksi vuotta sitten, ja nyt käynnistyvä hakukierros on järjestyksessään jo viides. Tukien hakeminen tapahtuu erillisen hakulomakkeen kautta. Hakulomake löytyy alla olevan linkin takaa.

Tuen saaminen edellyttää vaadittavien lisätietojen antamista. Hakijoiden saatavilla olevat taustatiedot tarkistetaan.

Täytä hakemus tästä >>

Miten voimme auttaa logistiikassa?

Kundservice