We deliver -rahaston ylimääräinen hakukierros on nyt auki

We deliver -rahasto

PostNordin, Koripalloliiton ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto järjestää koronaviruksen tuoman poikkeustilanteen myötä ylimääräisen hakukierroksen vähävaraisille perheille koripalloharrastuksessa pysymiseen.

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi We deliver -rahasto on käynnistänyt ylimääräisen hakukierroksen vähävaraisille perheille ja niille, joita poikkeustilanne koskettaa rahallisesti. Uudella hakukierroksella harrastajat voivat hakea tukea ainoastaan seurojen kausimaksuihin.

Koripalloliitto lahjoittaa ylimääräiselle hakukierrokselle 15 000 euroa.

– Liikunnan ja urheilun merkitystä lapsille ei voi vähätellä kriisiaikanakaan. Koripalloliitto haluaa osallistua tähän kampanjaan. Haluamme, että kukaan ei joutuisi luopumaan rakkaasta harrastuksestaan poikkeustilasta johtuen, Koripalloliiton toimitusjohtaja Ari Tammivaara kommentoi.

– Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann ja kapteeni Shawn Huff osallistuivat Sport & Business -seminaariin, ja lahjoittivat puhujapalkkionsa rahastolle. Suuri kiitos näille eturivimme korisihmisille, jotka ovat vaikealla hetkellä lähteneet mukaan talkoisiin, Tammivaara kiittelee.

Tuen saaminen edellyttää erikseen pyydettävien tietojen antamista ja tukea voi saada maksimissaan 500 euroa per koripallokausi. Haku on avoinna 1.–30. huhtikuuta ja tuet maksetaan toukokuun aikana.

Hakulomakkeeseen pääset tästä linkistä.

Lue lisää: We deliver -rahasto käynnistää ylimääräisen hakukierroksen poikkeustilanteen takia